Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
válasz
TommyY2
üzenetére
Szia!
Az asus honlapján van hozzá új firmware. Le kell tölteni gépen, kicsomagolni aztán a tab gyökérmappájába másolni. A tab felismeri és felajánlja a telepítést. Érdemes mindent lementeni még mielőtt mindennek nekikezdenél és utána egy gyári beállítások visszaállítását csinálni a beállításokból vagy recoveryből (https://www.youtube.com/watch?v=wuixmZ11Kyc).
A firmware: https://www.asus.com/hu/Tablets/ASUS_Transformer_Pad_TF103C/HelpDesk_Download/
Írj ha nem sikerül. Én már nem emlékszem teljesen, hogy hoyg csináltam de tudok segíteni szerintem. Fontos, hogy a megfelelő firmwaret válaszd ki. Le is van írva a honlapon.
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabom, kb.2 eves es a wifit nagyon gyengen fogja. Eddig nem volt gond ezzel, csak random sipolgatott meg a kepernyo erzeketlenne valt, emiatt volt gyari beallitasok visszaallitasa plusz az asus honlapjarol legujabb droid is fel lett rakva ra, de nem oldotta meg a kepernyo lefagyast, ezutan le lett pucolva a tab 5.0-ra es most minden jo kiveve a wifit. Kb. 2 meteres a hatotavja. Telefonom gond nelkul veszi ugyanazt a wifit, wifi analyzer szerint a legjobb csatornara van allatva a router es ha a mobilrol netet osztok meg azt is alig latja a tab. Szomszed wicit is alig erzekel. Valami megoldas van erre? Ja leejtve nem volt elvileg.
Valaszotokat elore is koszonom! Ekezetekert elnezest a tabrol irom. -
galuska95
aktív tag
Köszönöm a választ! Viszont mielőtt frissítettem kézileg, a tableten csináltam frissítéskeresést és fel si frissítette magát. Pont ahogy az asus weblapon írták. 2.2.33.144 erre felfrissítette magát és WW votl a nevjegyénél a beállításokba így a WW-vel kezdődő firmwaret raktam fel.
-
galuska95
aktív tag
Udv!
Van egy tf103cx tableten es egy hete kb (amugy mar 1 eves a tablet) elkezdte azt csinalni hogy amikor hasznalni akarom akkor nem erzekeli az erintest. Se a feloldokepernyo se a kezdokepernyo nem reagal (a tok feloldja automatikusan ha nem zartam le). Az ido se javitja meg. Csinaltam egy hard resetet az se segitett a cache is ki lett takaritva. Aztan az asus honlapjatol letoltott lolli popot felraktam. Itt is ugyan az a hiba. Eddig mukodott az hogy radugtam halozatra es egy ideig megjavult, mostmar ez se segit csak ha kikapcsolom bar az se mindig. Mi a megoldas?
Egy dologhoz tudom kotni a hibat: mivel az eredeti usb szorul ezer samsung telefonhoz valot haszanlok. Maga a toltofej az eredeti asus. Lassan tolotott a tab valoszinu a kabel nem olyan jo es visszavaltottam az eredetire (par hete). Most hogy rossz a tab ujra a samsungot hasznalom de ez se segit. Tudom nem lehet hozza koze, csak leirtam.
Elore is koszonom a valaszokat! (A hibakert elnezest a tabrol irtam, nem vagyok hozzaszokva)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest