- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Köszönöm a választ!
Megtapogattam már mindkettőt, és valóban matt a kék hátlap, csak nekem az a tintakék nem jön be annyira, valamire emlékeztet. A tapogatás alapján mondom, hogy a a Memo Pad HD 7 kijelzője kicsit szürkébb, ha megnézed, kikapcsolt állapotban is látszik, hogy jobban elüt a peremtől. Mintha TFT panel lenne, mint a Sony Z1-en.
Gyakorlatilag egy dolog van még ezen kívül, ami szörnyen zavar a Memo Pad HD 7-ben, az pedig a rózsaszín/lila állapotsáv, vagy hogy mondjátok ti, androidosok...
Ezért gondolkoztam, hogy ki lehetne-e azt szedni valahogy/más megoldást keresni.
Szerk.: Emígyenhogy szürkébb
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, de nem nagyon tudok dönteni... játékon kívüli felhasználásra Nexus 7-et (32Giga, de refurbished), vagy inkább Memo pad HD 7-et lenne érdemesebb venni? Most ugyanannyi az áruk, és nekem 32Giga bőven sok. A kijelzője jobban tetszik a nexusnak, mert feketébbek a feketék szerintem, meg jobban lehet mókolni, ha az embernek esetleg kedve támad...
Le tudnátok írni a gondolataitokat ezzel kapcsolatban? Bocsi, tudom, hogy volt már párszor téma... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Plazma TV topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest