Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gyári launcher-nél én is észrevettem, hogy elkezdett az animáció akadozni, érdekes az elején sima volt az is, jó nem teljesen tökéletes, de más volt. Hogy ez most miért lett, arra csak egy tippem van. Amiről beszéltünk, vagyis (szerintem) a sok google play ujsagos és a többi gugli szarság , ahogy a háttérben frissültek, frissülnek, odabaszarintottak a rendszernek.
Persze még jó, hogy van nova, meg apex etc, de akkor is. A facebook számomra nem jelent semmit, egy dolog miatt szoktam felmenni, "van ott egy pár rajongóm", de eszembe sincs itt fényezni magam, tehát többet nem is írok erről, kiteszem, amit kell, aztán lépek is le onnét. Egy oltári nagy agymosás folyik ott (is).
Tehát nekem fent sincs, csak a memóriát zabálja, meg laggol, meg egyszerűn shit kategória, de hát tudjátok Ti is, hogy milyen fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest