- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gyári launcher-nél én is észrevettem, hogy elkezdett az animáció akadozni, érdekes az elején sima volt az is, jó nem teljesen tökéletes, de más volt. Hogy ez most miért lett, arra csak egy tippem van. Amiről beszéltünk, vagyis (szerintem) a sok google play ujsagos és a többi gugli szarság , ahogy a háttérben frissültek, frissülnek, odabaszarintottak a rendszernek.
Persze még jó, hogy van nova, meg apex etc, de akkor is. A facebook számomra nem jelent semmit, egy dolog miatt szoktam felmenni, "van ott egy pár rajongóm", de eszembe sincs itt fényezni magam, tehát többet nem is írok erről, kiteszem, amit kell, aztán lépek is le onnét. Egy oltári nagy agymosás folyik ott (is).
Tehát nekem fent sincs, csak a memóriát zabálja, meg laggol, meg egyszerűn shit kategória, de hát tudjátok Ti is, hogy milyen fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest