Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaza3
újonc
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Heló! Tudna valaki segíteni? Már két hónapja megvan az asus memopad hd7 tabletem, semmi gond nem volt vele, de a napokban folyamatosan megjelenik "Az eszköz memóriája megtelt. Törölje a fölösleges fájlokat, stb. Töröltem alkalmazásokat, fájlokat, felszabadítottam kb 120 MB helyet a belső sd kártyán. Pár óra múlva újra 0 MB szabad helyet mutatott. Telepítettem memory cleanert, az sem használt. Mi a teendő?
-
molnigee
aktív tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Sziasztok, én is tulaj lettem pár hete, eddig semmilyen gondom nincs vele.
Amiért írok, hogy próbálta e már valakilaki BT-s billentyűzettel? Illetve tudtok e ajánlani ilyen magyar kiosztású Bill -t?
Kerestem hozzá tokot, de nem igazán találok olyat ami tetszik, főleg hogy jó lenne olyan amiben van Bill is
Tudtok mutatni pár jóféle, flippes tőköt ami bebevállt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest