- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy Memo pad HD 7-et, eddig nagyon tetszik! Viszont 1-2 dolgot nem találok.
Eddig nem volt androidos tabletem, okostelefonból pedig csak samsung. Samu után kicsit furcsa volt a tablet kezelése (ugye ott balról jobbra menü előhozó gomb--->home--->vissza) A Menü/beállítás gomb hiányzik nekem.
Pl Alkalmazások/ modulok(widget) résznél samunál megnyomtam a menügombot/szerkesztés,és variálhattam az alkalmazásokat, letilthattam,elrejthettem, vagy mappába pakolhattam,rendezgethettem. Ennél ezt hogy tudom megcsinálni? Vagy pl hogy mappát hozzak létre? Vagy a főoldalon mappa létrehozása?
Samunál ha a kezdőképernyőn rajta tartottam az ujjam előjött egy kis menü (háttérképek widgetek stb.) Ennél csak háttérképet lehet választani.
Szóval a főkérdés az ikonok rendezése,mappázás, elrejtés(sok olyan alkalmazás van ami számomra felesleges,törölni meg nem lehet. nem tetszik a káoszElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest