Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Nekem ez a fajta modularitás teljesen jól jönne, mert hozzád hasonlóan én is teljesen hozzászoktam már a szimmetrikus elrendezéshez (és ezt csak már vásárlás után kezdtem el érezni), és már nem tudok úgy rendesen játszani, kivéve az autós játékokat, GT Sport az egyetlen ahol még használom a Raijut, mert a nagyon régi berögződések megmaradtak mikor régen Forzáztam, és ott igenis hasznos.
De sajna még ha csak ez az egyetlen baja lenne a Raijunak, nem is panaszkodnék -
callmeakos
veterán
Nagyjából két hónapja mikor upgrade-re vetemettem, többet közt ezt a kontrollert is szem előtt tartottam, de sajna ennek az ára már nekem is túl magas volt, így maradtam a Razer Raiju TE mellett, és ritkán mondok ilyet, de teljes mértékben megbántam ezt a vásárlásomat, és kicsit bánom hogy vagy nem e mellett tettem le a voksomat vagy egyáltalán ne is vettem meg volna.
Gyakorlatilag annyira csalódott lettem hogy vissza tértem a DS4-re. Lehet hogy ha a későbbiekben lesz lehetőségem akkor tradelek egyet erre, mert az írás alapján akár jó is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Spotify
- iPhone topik
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest