Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
A logout.hu az alapértelmezett felület nálam jó sok éve.
Nem véletlen
Még szerencse, hogy van nem hardcore kávés topik is, ahol nem az belépő, hogy tegyél rá még 50e-t és vegyél egy jobbat
Sajnos néha kitartás kell az infószerzéshez bizonyos topikokban.
De itt kérdezhetsz, hisz a te topikod és logout is
-
Tim82
félisten
Én sem értek egyet a szabállyal (és akkor finoman és úrin fogalmaztam meg). Mindenesetre láttam már a Tiedhez hasonló esetet, ott egyértelműen hirdetésnek vették. Csak ezért írtam.
A vázakhoz nem értek, de a Helios objektívekre az utóbbi pár évben fellendült a kereslet, amióta felfedezték szélesebb körben, hogy érdekes képi világa van és M42 adapterrel modern MILC fotómasinákkal lehet használni őket. Nekem is ilyen örökölt Zenit vázzal van így Helios obim. Azt hiszem, jelenleg 8-10k körül biztosan el lehetne adni azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Napelem
- World of Warships
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi