- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
Alternativákat végestelen végig lehetne sorolni, de most arduino-ról beszéltünk, és elsősorban kezdőknek. Ezek az ARM Cortex-M3 -as eszközök szépek, jók, erősek, alacsony energia igényüek, de tizedannyi információ -sem áll rendelkezésre a programozásukhoz mint arduinónál. De ha mindenképpen erősebb mikrokontrollert akarsz fejlesztéshez akkor inkább ajánlj egy ChipKit -et (arduino kompatibilis nyák egy 32 bites 80 Mhz -es mikrokontrollerrel)
De egészen öszintén eddig még egyszer sem futottam bele olyan helyzetbe, amikor a mikrokontroller teljesíténye limitált volna (mondjuk van mega-m is). Olyan viszont már volt hogy kifogytam a szabad lábakból, de akkor vagy egy ArduinoMega -val vagy I2C buszos port expander -rel tökéletesen megoldható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest