- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem 2 ventis házban az S1/S2 is ugyanúgy felhevül, mint egy jobb gyári passzív kártya.
Én feltételezem hogy aki képes lecserélni a gyári hűtőt egy S1/S2-re, az annyira ért hozzá hogy nem ddr2-es agyonbutított kártyát vesz.
Szóval én az S1-re cserélés alternatívájaként hoztam fel a gyári passzívat, és csak 4850 esetében, mert itt tudok jó alternatívát.
Arról meg hogy megéri vagy nem, lehet más véleményen vagyunk, de az mindenképpen a gyári passzív mellett szól, hogy így nem kell szerelni, és semmiképpen sem ugrik a gari hűtőcsere miatt. Még árban is jobban jön ki mert maga a kártya ugyanannyiba kerül (legalábbis az enyém egy fillérrel sem volt drágább a gyári hűtésesnél), és megspórolod az S1/S2 árát. -
akkor az enyém pont kivétel, ugyanis a gpu referencia 625MHz, ez 640-en megy alapbol.
Ram esetén valóban lassabb picivel a referenciánál (1,986MHz helyett 1,920MHz), de ez sztem azért van mert 1gb-os verzió, és nem a passzívsága miatt.
Mellesleg 700/2000-en járatom folyamatosan, és a hőmérsékletadatokat amiket írtam, ebben az állapotában tartja (a mostani szobahőmérséklettel 70C amit elér max).Szóval de, jobban megéri passzívat venni
látom közben pont be lett linkelve Speed(R) által pont az ami nekem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest