- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neovenator #25 üzenetére
Idézem magam: A legtöbb m-ATX háznál is kisebb. Melyik része nem érthető? Ki mondta, hogy ennek a háznak az a célja, hogy a legkisebb legyen? Egyáltalán miért lenne az az előny, hogy aztán semmi ne férjen el benne? Így is kicsi. Senki az ég adta világon nem állította, hogy a legkisebb, csak azt, hogy kicsi. A fül dizájn. Az eladások és a tesztek alapján sokaknak tetszik. Apple nyúlás, tény, azon is felesleges, ez is tény, de ott van. Lehet venni fül nélkül is.
mATX most a téma, nem az ITX. -
Neovenator
senior tag
válasz
Jim Tonic #22 üzenetére
Miért, talán a legnagyobbat kellett volna megkeresnem?
Szégyen egy buta design ellentéteként egy okos design-t keresni? Ja, bocs.
Persze lehet, hogy én vagyok eltévedve, de én eddig úgy tudtam, hogy ezek a méretkategóriák a minél kisebb, helytakarékosabb kialakításról szólnak, nem a minél nagyobbról és helypazarlóbbról...Mellesleg a Prodidzsáj mITX-nek indult...asszem önmagáért beszélő tény a design elnagyoltságát nézve, hogy egyrészt elfért benne egy mATX kialakítás is különösebb változtatások nélkül, másrészt, hogy még így is van kisebb nála...és nem csak az SG10.
-
válasz
Neovenator #20 üzenetére
Ne menjünk már át humorizálás kategóriába. Megkerested az egyik legkisebb mATX házat, az a Silverstone messze nem átlagos, és annál is csak alig nagyobb térfogatban a Prodigy. Megveheted a Prodigy-t lábak nélkül is, ha nem kellenek rá: [link]: Így a mértek már csak: 374 x 250 x 330 mm, és ebben egy komplett vízhűtés még elfér.
Amúgy nekem van, tudom, milyen szűk belül, ugyanezt leírták megannyi tesztben. Fogalmam sincs, minek ugrálsz rajta. -
Nagyon tetszenek,talán lesz nagyobba is?
-
coolpet
senior tag
válasz
Neovenator #1 üzenetére
Nem a hazakban kell keresni az ujdonsagot, hanem a cikkben.
Megirtak egy evvel ezelott, es most elegge nincs mirol irni, bedobtak a meg nem jelentetett cikkek arhivumabol.Ezert uj
-
turorudi
aktív tag
Ezzel eggyel nagyobb, mint az eddig kapható Prodigy ház. Abba csak itx lap ment, ebbe megy m-atx is.
-
jim bcs
nagyúr
Ebben azért nem sok új van, Merlinhardver-nél hónapok óta van minden színben.
-
törölt tag
neweggen $165 a feher, plexi nelkuli oldallappal (talan vilagvegerol jon, szallitassal ennyi)
hm. viszont a fekete $99.
fene sem erti... -
Lacok
őstag
Nem rossz kis házak ezek viszont én már nem akartam álló házat így inkább egy Fractal Node 605-ös fekvőt vettem
-
Televan74
nagyúr
Videokártya hűtés szempontjából szerencsésebbnek tartom a BitFenix Phenom Mini-ITX és a BitFenix Colossus Mini-ITX típusokat.
-
halkow
őstag
mi értelme van ennek a házaknak?
-
tlac
nagyúr
hol vannak az apró házak?
-
DaveJr
őstag
válasz
Neovenator #1 üzenetére
rókabőr++
-
Neovenator
senior tag
Ezekben mi is az újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!