2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

BitFenix Prodigy M bemutató

A nagysikerű Prodigy után a BitFenix bemutatta az M változatot, mely kívülről megegyezik az előddel, belül viszont gyökeresen eltér.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Nem is olyan régen írtam le egy topikban, hogy sok tapasztalattal a hátam mögött mára nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy komolyabb szinten dolgozni csak és kizárólag hagyományos PC-vel lehet. Ám régi PC-sként is eljött az idő, hogy elkezdjem kisebbre faragni a számítógépemet. Egyrészt letettem a család-projekt miatt elnapolt workstation megépítéséről, pedig már komoly előkészületeket is tettem a megvalósítás irányába (1050W tápegység, újra CM Stacker, stb.). Másrészt gyermek születése után sok mindent másképp értékel az ember, de azért nem kötelező teljesen felnőni. Ez majd az új gépemen is meglátszik.
A terv egy mini ITX rendszer összerakása volt, valami szép házban. Ezen gondolat mentén jutottam el a BitFenix Prodigy-hez, melyből egyet majdnem be is szereztem a Hardverapróról. A gyártó weboldalán tűnt csak fel, hogy létezik egy M verzió is, ami, nevéből is sejthetően, m-ATX lapok fogadására is képes. Igen megörültem, hiszen marad némi tartalék videokártya használata esetén is, valamint olcsóbbak is az alaplapok. Elolvastam a tesztet, melyekben ódákat zengtek a házról, így vásárlásra adtam a fejem. Pedig nem volt olcsó, ~28e forint kicsit sem kevés. Eredetileg feketét szerettem volna, de az csak rácsos fronttal megvásárolható, ami viszont nem tetszik. Jobb is, mert utólag már szebb a fehér. ;)

A cikk elején leszögezném, nem csináltam profi fényképeket, ami még érdekesebb, hogy nem is akartam. :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Bitfenix Outlaw

    Egy minőségibb kuckót kerestem, ami jól is hűt, kinézetére nincs panasz, a tetején lehet bekapcsolni, és USB 3.0-ás.

  • Full carbon mATX dobozka

    Meglévő mATX konfigot épitettem be a lehető legkisebb házba, kapott új elő és hátlapot, majd az egészet lefóliáztam.

  • BitFenix Recon ventilátorszabályozó

    Ventilátorszabályozó 5.25"-os helyre kikapcsolható kijelzővel, sok beállítási lehetőséggel, de nem kevés hibával.

  • Thermaltake Core V21 - kicsiben is nagy

    Moduláris gépház a kompakt rendszereket kedvelő gamereknek avagy egy kissé meghízott a Core V1.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.