- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bindike01
aktív tag
Nagyon patent kis teló. De van egy bibi. A magyar fizetésekkel...átlag felhasználó sose jut ilyenhez mostanság..max előfizetéssel...Ezzel nincs is gond .Valaki pc re költ ennyit és az a favorit. De 400K...Oké értem én hogy oled és hogy meg kell fizetni a minőséget és a technológiát amit kifejlesztettek. Lehet többet érnének vele ha mennyiségre 120 150 K ba adnák és többen megtudnák venni. Elképzelhető így is megveszik annyian nem tudom nem vagyok statisztikai elemző. Hát minden esetre szép és jó telefon de nekem nem telik ilyenre. Szóval marad az öreg P9.
Köszi a cikket akiknek meg telik ilyenre az biztosítsa be törés és minden ellen,jó használatot hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a cikket akiknek meg telik ilyenre az biztosítsa be törés és minden ellen,jó használatot hozzá.