Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
Pénteken lesett az iPhone-om egy keményebb felületre, és utána csökkent az akku idő, ilyen létezhet?
Pl. Ma reggel 8-kor levettem a töltőről, és egy SMS elküldése utána máris lement 1%-ot.
Ilyen hamar azelőtt nem ment le 1% sem.Jelenleg 31%-on áll, és kb. neteztem vele max. 1 órát.
Olyat hallottam, hogy az eséstől megsérülhet valami az akksiban, dehogy igaz-e..
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
kov.andor
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem használtan iphone 4s-t,ami tele van rengetek mindennel, és szeretném gyári állapotra vissza állitani. 5.1.1 software van rajta. Szeretném, hogy ez maradjon is, csak a telefonrol minden adat, beállitás törlödjön.
-
kov.andor
csendes tag
de, van rajta JB is
-
LJ.
tag
válasz kov.andor #4855 üzenetére
iTunes-ban tudsz egy Restore-t nyomni, viszont azzal a telefon egyúttal frissülni fog iOS 6.0.1-re is, valamint törlődni fog a Jailbreak is. Utána nem is fogod tudni újra feltörni, ameddig ki nem adják iOS 6-hoz is a törést, ami a 4S-en is működni fog.
Szóval gondolkodj el a dolgokon. Ha használsz és szükséged van feltört appokra, valamint Cydiából feltelepített tweak-ekre, akkor próübáld a sok szemetet letörölni kézzel, viszont ne nyomj visszaállítást. Ha mindenképp restoret akarsz, akkor veszíted a dolgokat, lesz egy gyári rendszered. Kb ezt kell tudnod.
[ Szerkesztve ]
-
kov.andor
csendes tag
és, most nem lehet lementeni, vagy más lehetöség nincs, hogy megmaradjon ez a software, de gyári beállitáson?
-
kov.andor
csendes tag
Hát, épp ez miatt szerettem volna, hogy ne frissüljön fel, de törlödjön minden rolla. Akkor, majd törlök mindent egyenként, és ugy használom
-
kov.andor
csendes tag
Hogy tudom megnézni, hogy SHSH van e mentve?
-
LJ.
tag
válasz kov.andor #4864 üzenetére
Igen, elviekben megoldható a restore úgy, hogy 5.1.1 alatt maradj. Én ezt még sose csináltam, szóval erről sokat nyilatkozni nem tudok, itt egy bővebb leírás, olvasd át. Ajánlom hogy mielőtt nekifognál olvass utána mindennek, nézz youtube videokat, az segíthet.
http://szifon.com/2012/10/17/frissult-a-redsn0w-tethered-ios-6-jailbreak-cydiaval-es-re-restore/
-
kov.andor
csendes tag
Lehet, hogy nem merek nekivágni a dolgoknak. Idöközbe kitörölgettem jó sokmindent a telefonbol, a cydiábol is kitörölhetekk mindent, hogy ne történjen baj? ugy akarom használni a telefont, hogy más szemete ne legyen benne
-
tylerddd
veterán
válasz kov.andor #4866 üzenetére
Akkor nyomj egy restore-t iTunes-on keresztül. Én iPad2-re tettem fel a JB-t, de semmi értelmét nem láttam. Aki warezolni akar annak persze remek, de egyébként semmi extra. Legalábbis nem volt akkora durranás, mint ahogy mások beszámolói alapján gondoltam. A padról is leszedtem, az i4S-re pedig fel se tettem. Szerintem lassítja és instabilabbá is teszi a rendszert, restore után, mintha új életre kelt volna a pad!!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
PiE137
senior tag
válasz Tibee86 #4876 üzenetére
Így igaz. A shift+restore-al be tudja tallózni az előre letöltött 5.1.1-et, így azt teszi vissza a telójára, nem az új fw-t... Tyler, amiről te beszélsz, az a downgrade ios6-ról, ahhoz nem jó az shsh!
Nem olyan bonyolult dolgok ezek, meg tele vannak a szakmai honlapok szájbarágós leírásokkal. -
őstag
Srácok, bár megfogadtam 1-2 telefon után hogy érintőkijelzőst sosem, most mégis úgy néz ki hogy vennék egy 4S-t. Lenne pár kérdésem, örülnék ha segítenének a szakik:
- vannak-e típushibák a 4S esetében?
- független telefont szeretnék, találnia neten már 150 környékén is 27% áfával. Az áfa nekem fontos lenne, mivel cégemre venném. Lehet bármi hátrányom az olcsó áfás telefonoknál? Gondolom ezeket külföldről hordják be.
- garanciát hol lehet érvényesíteni? Ott ahol veszem, vagy van valami apple szerviz? (vidéki vagyok)Köszi!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
PiE137
senior tag
válasz JoceeHunt #4880 üzenetére
Konkrét - sorozatokat érintő - típushibákról én nem tudok. Persze előfordulhatnak kijelző vagy hangszóró stb. hibás készülékek, ilyenekkel találkoztam, de elenyésző a számuk.
Ahhoz nem értek, hogy hol lehet Magyarországon magyar áfát "megkerülve" készüléket venni, de azért próbálj megbízható forrásból beszerezni, illetve nem árt vásárlás előtt imei szám alapján neten "lenyomozni" a készüléket.
Garanciás problémákra van hivatalos Apple szerviz, olyan reseller-eknél kell érdeklődni, akik szerviz jogokkal is fel vannak ruházva! Főleg Pesten vannak ilyenek... (pl iStyle, Almárium, Starking stb.) Blokkot vagy számlát általában kérnek, mielőtt foglalkoznának veled![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz JoceeHunt #4880 üzenetére
Típushibája szerintem nincs, ami volt a 4-nek, azt a 4S-nél orvosolták. Egy kiforrott, jól működő készülék szerintem.
Sufni GSM boltban én nem vennék, inkább adj érte 30k-val többet. A garancia megint ezért necces, mert előfordul, h ők adják a garit a bizonytalan forrásból származó telefonra és hivatalos szervizbe nem viheted be. De ez is boltfüggő, ott érdeklődj!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
őstag
Köszönöm Urak, akkor maradok a nagykeres forrásnál kb 165-ért.
Ott csak rendben lesznek a papírok és a gari.
Remélem nem csalódok a masinábanjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
noxika72
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 4S T-függő 5.1 (9B179) iOS-el rendelkező masinát, az lenne a kérdésem, hogyan tudom 5.1.1 -re frissíteni?
Mert az itunes csak a 6.0.1-re akarja frissíteni.találtam egy ilyet gondolom ez kell nemem
http://appldnld.apple.com/iOS5.1.1/041-4346.20120427.1RuDG/iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw
na de hogyan tovább?előre is köszönöm
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Újabban a facebook fc-zik, mi lehet ennek az oka 4S-en? nem fut egyszerre több program, volt restart is.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
legenda
válasz noxika72 #4890 üzenetére
shift + frissítés = csak frissül a firmware verziója, minden korábbi beállítás és tartalom megmarad!
shift + visszaállítás = gyári állapotú firmware verziót kapsz, minden korábbi tartalom és beállítás eltűnik!
viszont abban nem vagyok biztos, hogy az 5.1.1 verzió csak úgy felhúzható, nem kizárt, hogy csak az utolsó hivatalos 6-os firmware verziót írja már alá a gyártó...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
noxika72
tag
válasz vadászcsiga #4896 üzenetére
Akkor veszett fejsze nyele
Pedig nem is downgedelni szeretném -
LJ.
tag
válasz noxika72 #4897 üzenetére
Mint pár posttal előbb említettem, lehetséges, ha van 5.1.1-hez mentett SHSH.
Itt egy cikk róla, re-restore kellneked. -
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #4896 üzenetére
De nem downgradelni akar, hanem szoftvert frissíteni (5.1-ről 5.1.1-re).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest