Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz peter92 #4484 üzenetére
És úgy vetted hogy ez eredeti iphone 4S? Hát he al tudod adni max fele ennyiért...Nem tudom kinek kell egy hamisítvány.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tylerddd
veterán
válasz Mr.Grincs #4501 üzenetére
Főleg, h szerintem ultraciki ilyennel nyomulni! Mintha négyvonalas Adidast vagy fordított pipás Nike-t hordana az ember. Akkor inkább noname Tesco-s póló ... vagy az ő esetében, ennyi pénzből egy beugró szintű Android lett volna a legnyerőbb!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #4502 üzenetére
Hát tényleg vér ciki, de ennyiért akár lumia 610et is lehetne venni, vagy tényleg valami alap androidost, pl galaxy mini, ami nem egy csúcs, de legalább eredeti. Vagy LG E400 Optimus L3, az is elmegy. Telefon sms, facebookra bőven elég.
A hamisítot márkáknál tényleg még a tescos is jobb./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség a 6-os frissítést visszaállítani az 5ösre?
Annyira nem jön be... ezt szervízben megcsinálják (tmobilos 4Sről van szó), vagy valahova máshova kell fordulni?"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Mr.Grincs
veterán
-
Edi77
őstag
válasz torrente777_ #4508 üzenetére
És az mennyire jellemző, hogy nem lehet boldogulni a navival? Egyszerűen nem jövünk rá a használatára...
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz torrente777_ #4508 üzenetére
És az mennyire jellemző, hogy nem lehet boldogulni a navival? Egyszerűen nem jövünk rá a használatára...
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
tylerddd
veterán
Elsődleges e-mailnek egy mailboxos cím van beállítva iPad2-n és i4S-en is. A padről elmennek a levelek, akár nagyobb csatolmánnyal is, ahogy kell, de a telóról nem. Ugyanazok a beállítások! Beállítottam elsődlegesnek a gmailemet, onnan megy minden iPhoneról is. Mi lehet a gond?! Jó lenne, ha ugyanarról a címemről mennének a levelek, hiszen azt ismeri mindenki, nem akarom 25 felől írogatni a leveleket!
-
ati1993
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok lehet hülyeséget kérdezek de nincs kedvem végig olvasni az egész fórumot. Tehát az lenne a kérdésem hogy Iphone 4-et lehet-e függetleníteni??? Ha lehet akkor hogyan? Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Tegnap este fedeztem fel, hogy a 4S-em nem találja a haverom telóját bluetooth kapcsolattal. Ha jól tudom ez nem is lenne gond, mert az adatkapcsolat csak két iPhone között jöhet létre, viszont a számítógépem sem látja az iPhonet és ez fordítva is így van. Ötletek? Lehet hogy tönkre ment a bluetooth?
Üdv., Imre
-
erdoke
titán
válasz bartimre88 #4517 üzenetére
Zenét akarsz számtógépre küldeni? Ha tudja a PC-be épített BT az A2DPprofilt, akkor össze lehet hozni.
A legjobb aláírás a héten
-
Zsocó
aktív tag
Létezne, hogy a 4s Californiában Ft-ba átszámítva 65-70 ezer?
-
PiE137
senior tag
Srácok, a nyári-téli óraállítást elvégzi automatán a teló?
Mert én reggelre beállítom az ébresztést, és nem szeretném, ha 1órával korábban keltene... -
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #4533 üzenetére
Egy 4. generációs iPod touch végül is annyiba kerül nálunk.
-
max-11
tag
Üdv! A készülék bal oldalán ugye le lehet némítani a telefont. Én azt gondoltam, ez magyarul a teljesen néma és meg nem szólaló állapotot jelenti, de egy értekezleten tapasztaltam meg, hogy mégsem, ugyanis az autós navi (waze) elkezdte mondogatni negyed óra csend után, h merre kellene menni...
-
tylerddd
veterán
Érdekes dolog ez, mert ha elkapcsolod oldalt, elvileg némítania kellene mindent. Csengéseket vagy játékok hangját tuti leveszi. De pl. az ébresztő megszólal ugyanúgy. Amit pedig most vettem észre, h a hangerőszabályzóval nem lehet csutkára lehalkítani a telefont, egy egység mindig marad!
Ez így elég rizikós. Pl. benyomod a repülő módot és még némítod is, erre valamelyik app benyög valamit?!
-
magners
csendes tag
hibátlan, júliusig garanciás fekete 16 gigás 4S mennyibe tudnám eladni szerintetek?
"ki nem járt még a sötétben, az ne akarjon fáklyát"
-
magners
csendes tag
Köszi, független a telefon. Átgondolva nem fogom eladni, meg vagyok vele elégedve.
-
magners
csendes tag
Igazából csak kaptam egy ajánlatot és egy pillanatra merült fel bennem az eladás gondolata.
Más: Megjelent a Google Now iOSra, a Google Searchbe van beépítve, szerintem jobb mint a Siri."ki nem járt még a sötétben, az ne akarjon fáklyát"
-
magners
csendes tag
Igazából csak kaptam egy ajánlatot és egy pillanatra merült fel bennem az eladás gondolata.
Más: Megjelent a Google Now iOSra, a Google Searchbe van beépítve, szerintem jobb mint a Siri."ki nem járt még a sötétben, az ne akarjon fáklyát"
-
Alex91
félisten
válasz magners #4544 üzenetére
Es miben jobb, mint a Siri? A magyar nyelvet megerti, de csak annyit csinal, mintha beirnam a keresobe amit kimondok... (Megkerdezem pl., hogy ki nyerte a forma 1-et Indiaban?, akkor kidob egy csomo weboldalt. A Siri erre nem azt mondana, hogy Vettel? Mondjuk az angol nyelvvel nem neztem, ha ott kiboki, hogy Vettel, akkor ok.) Ja, en iPad 1-en neztem, ha erosebb vason mast csinal, akkor nem szoltam...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
magners
csendes tag
-
Macccy
senior tag
=== iOS 6.0.1 UPDATE LETÖLTHETŐ ===
Néhány bug fix meg van említve, persze főleg az iPhone 5 körül híreznek, mert kell hogy érezzék a tulajok a törődést, de biztosan van benne olyan javítás is amiből az iPhone 4S is profitál ... Példának okáért MINTHA smúútabb lenne minden mozgás, minden animáció a menükben. Lehet csak haluzom, de tényleg úgy érzem, mintha gyorsult volna kicsit.
Ha a memória hiba is javítva lett (még nem dobott hibát, kicsit tesztelgettem) akkor boldog leszek.
Ékezetes betű gépelés maradt ... már megszoktam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest