Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
#86564352 #119 üzenetére
Az előző telefonom (Xiaomi Mi9) volt az egyetlen amiben volt AOD, de ott se használtam. Így számomra nem probléma az, hogy itt sincs. Ellenben ott volt értesítési LED, ami hasznos volt. Igaz az is lebutult már egy színűre, holott az RGB lehetőséget adott töltésnél hogy odapillantva tudjuk hogy áll a töltés (vagy más-más szín beállítása különböző appokhoz). Jelenleg engem ennél a készüléknél így nem az AOD hiánya, hanem az értesítési LED hiány a zavar. Tudom az AOD kiváltaná azt is, de azért mégse ugyanaz. Legalábbis nekem elég maga a jelzés, hogy van valami értesítés. Van órám hozzá, így nem maradok le dolgokról, de azért előfordult már párszor, hogy jön értesítés, nem tudom azonnal megnézni, és később jut csak eszembe. Ha közben a telefonon villogna egy LED (vagy akinek az jobb, ott az AOD) akkor emlékeztetve lennék percekkel később is rá. Így viszont van amikor 1-2 órával később, mikor kézbe veszem a telefont (pedig ott van előttem asztalon egész nap) jutok oda, hogy basszus, írtak nekem/ e-mail jött stb. A LED egy plusz alkatrész lenne, de az AOD tényleg csak szoftveres dolog lenne. Nyugodtan bele lehetne tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- YouTube
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programozás topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest