Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak cikkírói stílusról beszéltem, anélkül, hogy személy szerint beleálltam volna bármelyik tesztelőbe, egy szóval nem említettem, hogy almáék mindent jól csinálnak. Az, hogy az SE tesztjéből idéztem, amit pont te írtál, csak azért van, mert mostanában jelent meg, egyébként anno az i5-nél ugyanez volt a benyomásom, annak nem is tudom, ki volt a szerzője és nem is lényeg. A héten viszem vissza cserére az 5c-met cseréltetni, elég ideje használom a cuccaikat, hogy ismerjem az előnyeiket, hátrányaikat, tehát nem arról van szó, hogy játszom itt Tim Cook fogadatlan prókátorát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest