Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
mint mondottam volt a gyereknek van olyan netbookja mint a barátnődnek. az hogy neked a 4cm kitámasztó egyenlő a 25cm széles billentyűzettel, ez már magánügy.
nem meggyőzni akarlak mert minek, de abban biztos lehetsz hogy nem vagánykodásból fogok ilyet venni. főleg hogy nagyrészt otthon használja az ember, és nem tudom nálatok otthon ez hogy megy, nálunk nem vagánykodunk a nappaliban
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni. -
sien
aktív tag
a lányomnak is ilyen asusa van, egyszerűen más. nincs billentyűzet, nem kell szétnyitni, a támasztóval magad elé rakod reggelizés közben és nézel valami filmet vagy sorozatot, és nem kell neki helyet tuszkolni. kényelmesen tudod használni fotelben ülve, wc-n. nekem a billentyűzet kifejezetten zavaró. gondolom lesz hozzá dokkoló is, ha nagyon akarja az ember belerakja és ott lesz egér meg bill.. és az egésznek ott van a startrek hangulata ugye, ott sem sírtak billentyűzet után a kis kézi hordozható számítógépükkel
és ami picardnak megfelel az hogy nem felelhet meg nekünk? 

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Overwatch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Dali Oberon 5
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)