- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
-
ThorsHUN
őstag
-
joey04
titán
-
ThorsHUN
őstag
A samsung idiota modon majmolja az apple-t. Nem igazan ertem miert, pedig sajat kutfobol is tudnak, tudnanak jo cuccokat csinalni és jo donteseket hozni.
Csak nem latjak, be, hogy ha az apple profitjat latva az apple utan mennek nem azt jelenti, hogy ugyanolyan nyeresegesek lesznek vele, mint az apple.Tovabbra is az amazont tudom felhozni, a legolcsobb (es legkorlatozottabb) tablettel.
De persze ez csak egy vélemény, nem szentírás.
-
talamasca
senior tag
-
ThorsHUN
őstag
A 7 colos meret letjogosultsagarol ment a vita.
Van piaca es letjogosultsaga a 7 colos gepnek.Es hidd el - bar az amazon tablet gepe boven tele van korlatokkal - hatassal lesz a tobbi tabletre. Legfokeppen ar szempontbol.
Es egy 7 colos tablet sem a 10 colos tabletekkel "harcol".A 7 colos meret szerintem pont a hatarvonal a hordozhatosag es a lathatosag (nagy kepernyo) kozott. Meg eppen hordozhat es mar eppen eleg nagy.
-
joey04
titán
-
ThorsHUN
őstag
-
talamasca
senior tag
Ekkora méretben gyártson továbbra is a Samsung.
Az Apple nem fog, ez sületlenség.
-
knyitogato
őstag
-
ThorsHUN
őstag
Az hogy kisebb a kijelzo merete nem feltetlenul kell hogy butabb is legyen. Szemely szerint nekem a 7 colos tablak sokkal szimpatikusabbak a 10 colosoknal.
-
b4zsi-
őstag
ez már nem tablet, hanem okosteló

-
bigrock
addikt
Semmi esélye... Az Apple bevezetett egy hatalmas újítást: 0,85 collal nagyobb a kijelzője, mint a Galaxy Tab-nak. (szerintem rögtön le is védik, mint szabadalmat...
) -
knyitogato
őstag
troll on
ajajj, szerintem a samu perelni fog a tab miatt
troll off
-
DoItYourself
addikt
Nahát, hogy ez eddig senkinek sem jutott eszébe... be kell őket perelni! A 7"-os méretet a Samsung találta ki (és a kínai dzsunkagyárak)

-
Drizzt
nagyúr
-
kiskaktusz
addikt
kisebb iPhonet sem dobtak piacra olcsóbbért, miért dobnának ki szintúgy olcsóbb és kisebb iPadet?! akinek kell, megveszi a "sima" Padet is... ez látszik a mostani Phone rekordokon... nem kellett ide 1 második telefon... tabletnél is ez lesz szerintem

-
Touch-ko
őstag
Nekem eddig is jo volt az iPad merete, ezutan sem lesz gond vele.
-
opeter87
senior tag
Egy vevőjük már lenne, ha tényleg megjelenne egy 7 colos iPad

sajnos azonban ez is csak egy pletyka -
porse
őstag
-
Gadgetfun
tag
Ha ebből lesz valami, akkor tuti veszek egyet. Végre kukába vághatom a 7-es hüvely táblagépem, úgyis kezd az agyamra menni...
-
ThorsHUN
őstag
en csak azt nem ertem miert nem nyit az apple a 3,7 - 9,0 inches tartomanyban...
Tabletben - szerintem - 7esnel kisebbet nem erdemes kihozni, telefonban meg 5 fole nem erdemes menni... (direkt az 5, mert nem tudni a 4,3as feletti kijelzos telefonok mekkorak lesznek pl az uj nexus... ha tul nagy lesz akkor marad a 4,3as meret a maxnak telefonnal) -
Tigerclaw
nagyúr
-
JNashville
senior tag
Ez is csak ugyanolyan baromság, mint az olcsóbb iPhone. Igen, kaptunk egy i4 8GB-ot, pontosan úgy, mint a 3Gs váltásakor. Nagyot fordult a világ.
-
ducsidu
senior tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Az biztos, hogy sok embernek nagy a jelenlegi ipad és figyelembe véve az Apple pénzéhségét nem csodálkoznék ha legközelebb már két méretű ipadot dobnának piacra. Az iphone 4s bejelentésekor kitettek egy diagramot, hogy az összes eladott mobil közül csak 5% az iphone és hogy ez milyen nagy lehetőség. (mármint hogy bőven van még hova terjeszkedni)
-
adamssss
veterán
Tényleg abba kéne hagyni a pletykák terjesztését, ugyanis ezek generálják a termékek csalódottsággal való fogadását. A vevők mint pl az iphone-nál 5-re vártak aztán jött a pofára esés(jó tudom h 4 millio-t adtak el de akkor is).
-
sbai
tag
Én továbbra is kétlem, hogy csinálnak egy olcsóbb és kisebb iPad-et. Amit el tudok képzelni, az az, hogy az iPad 3-al egyidőben meghagyják a legkissebb iPad 2-t, 100 USD-vel olcsóbban, mint az iPhone-oknál is. De majd kiderül úgyis...
-
JNashville
senior tag
Unalmasak már ezek az újra (és újra és újra és újra) felmelegített pletykák.
-
ducsidu
senior tag
-
ThorsHUN
őstag
Eloszor is naveeegre
kivancsi leszek erre. Eddig egy jo aru, hosszu uzemideju, 7 colos honeycomb tabletet vartam (sajnos eddig mindig hianyzott valamelyik kitetel) de nagyon kivancsi vagyok a kis iPadre
(olasz apple pap - iPadre
)ja igen off: csak nekem uj a mobil nezet?
-
Meta
tag
De igénytelen ez a tükrözött lekicsinyített kép...
Nagyon feltűnő hogy nincs rendbe vele valami. -
kolosanyi
veterán
Nem tartom valószínűnek. Aztán ki tudja.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem tudom, de nekem kicsi az a 8 col.
-
amanoba
őstag
-
ducsidu
senior tag
Hmm...Nem lenne rossz egy kisebb iPad,csak a képernyőn kívül minden maradjon ugyan az
(#2) amanoba : Igaz
javítva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem 10% minimum