- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
ilyen_85 #952 üzenetére
"Viccet félretéve, a droid rengeteget fejlődött a project butter óta."
Óriásit. Én 4.0.4 után váltottam 4.1.1-re egy kétmagos, szinte teljesen alap Androidot futtató "kínai Nexus"
megvételével, remekül működik.
Érdekes egyébként milyen kevés a nevesebb gyártók kínálatában a modernebb kétmagos készülék... Nálam például alap kritérium volt, hogy nagy képernyős (legalább 5 collos) és dupla SIM-es, lehetőleg JB-t futtató telefonom legyen, de ilyen a kínai gyártókon kívül gyakorlatilag nincs is másnak... Tényleg ilyen kevesen lennénk olyanok, akik két kártyát akarnak használni és nem akarnak ezért két telefont hurcolni?
Megjegyzem, szerintem az Apple sem járna rosszul, ha kiadna egy 4,5-5 collos telefont az iPhone 5 mellé...
-
Parallaxis
addikt
válasz
ilyen_85 #944 üzenetére
Nem ébreszt?
Előfordul, ha taskmanagert használ és az kilöki az ébresztésért felelős taszkot. User error.
Laggol 4.2.1-en?
Lagol, ezzel nincs mit tenni, az Android már csak ilyen. Persze, aki nem használt előtte iOS-t annak már fel sem tűnik és azt is "folyékony"-nak tűnik, ami másnak bőven lagos és idegesítő.
"Nem érzékel a billentyűzet?"
Ilyennel én sem találkoztam, bár az igaz, hogy az i eszközök fényévekkel pontosabban érzékelik az érintőkijelzőt, így minimális a gépelési melléütés, amire Androidon billentyűzettől függetlenül jobban oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC