Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Misi1979 #1320 üzenetére

okés, jó neked, ha téged nem zavar a dolog, értem én, hogy ami nincs ios alatt, az - sokak számára - nem is kellhet! :)
    a play csak példa volt, de egy főoldalas betöltés közel 1 megabyte, szóval...
    ios alatt is adott elég sok alkalmazásos cache, és sok kicsi sokra megy.
    a jb más tészta, aki olyan szinten belenyúl a rendszerbe, az ne is problémázzon utána, ha ilyesmi hiba adódik!
    halkan jegyzem meg, nekem nem nagyon nőtt az others a 4s alatt, talán 900 megabyte volt a maximum, bár nem is nagyon telepítgettem alkalmazásokat, csak a t-s navigon volt felnyomva.
    közben rájöttem, hogy mit sírok vissza ios alól; nincs külön szolgáltatós firmware verzió, lehet, hogy az xperia z is a korábbi android és symbian oprendszeres telefonjaim sorsára jut, megy majd fel a független telefonokra kiadott új firmware verzió, ha sokáig nem érkezik majd meg a szolgáltatós verzió!
    egyelőre csak elméleti a probléma, mert még ezen régiós függetlenben sem jött ki, de hamarosan...

Új hozzászólás Aktív témák