- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqcqqc
őstag
-
L3zl13
nagyúr
-
katt777
félisten
Lehet, hogy érzékeny 3D gyorsítóra? A köztársaságiak csak fehér bábuk, jómagamon is csak a ruha OK, és az ajtók helyén is csupán nagy fehérség van.

-
Wlac
Ármester
-
Szatyor95
senior tag
Szerintem a Mali 400 a gond.
-
DiamondBack
senior tag
Van ennek valami gépigénye? Valamiért nem kompatibilis a tabletommal (alcatel p320x pop8)
-
katt777
félisten
Nálam indítás után villogott kicsit a kép valamiféle fekete alapon kék felirattal (elolvasni nem volt időm), aztán leállt. Teló Smartphone 6500
krystman: Ezek telón is használhatóak.
-
hhx
tag
A KotOR 1-nél a horizontálisan fix nézet (se fel, se le nem mozdult) szerintem simán játszható iPad-en. PC-n nekem furcsa volt anno, hogy az egeret csak jobbra és balra kellett húzni, de a 2. részben ezt "orvosolták", bár ott már az Obsidian volt a fejlesztő.
Én FPS-t nem tudnék táblán játszani, ezt viszont simán megszoktam. Én sem ma kezdtem, és nagy rajongója vagyok a Bioware munkásságának egyébként.

-
Šolaire
veterán
-
krystman
őstag
Nem tudom, hogy vane egyáltalán értelme az ilyen portokra! Kipróbáltam én is, de nagyon nem jó az irányítása droidon, nagyon érezhető rajta, hogy PC platform az egész, akárhogy próbálják megoldani az irányítást. Meg grafikailag is már sokkal jobbak vannak droidon mint ez. Az efféle játékok szerintem nem igazán játszhatóak telókon meg tabon sem. Ehez egér bill kell, és PC, amire meg lett írva.
-
Polllen
félisten
-
br.rak
őstag
Eléggé bugos még több ember beszámolója alapján, a reddit-es fórumon vannak róla tapasztalatok
http://www.reddit.com/r/kotor/comments/2q4g38/kotor_now_available_on_android/ -
Televan74
nagyúr
-
qqcqqc
őstag
-
L3zl13
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Šolaire
veterán
Mindkét rész zseniális,elég jó magyarítás van hozzájuk. Maradok a pc-s válltozat mellett mert alsó hangon 4-szer kell végigtolni:jó-rossz,nő-férfi. kb 200 óra

-
Szatyor95
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szatyor95
senior tag
Örök kedvenceim között van ez a játék.
jobb időkben majd lehet megveszem droidra is. -
Garada
őstag
-
exec79
tag
amikor a bioware tudott még játékot csinálni, és nem abból állt a játékidő 70%-a hogy szedj össze minden térképen 70db bizbaszt (dragon age 3) .
-
Polllen
félisten
-
lmno
őstag
-
qqcqqc
őstag
-
Polllen
félisten
Azt sem tudtam, hogy van ios-re...

Meg is lesem & lehet akkor nem pc-n játszom újra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal Gear Solid
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tabletre is lehet hogy beszerzem.
Mondjuk ez úgyis főleg PC-n élvezhető, én legalábbis telefonon nem szeretek tapizni annyira.