Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag

-
Bolond^^
tag
A romon belül hol található a képernyőzár?
-
alma18
tag
Szaisztok! Tudnátok nekem SEgíteni! A problémám a következő. Egy FIH Boston nevezetű romom van és ez miatt sok alkalmazás nem hajlandó települni a playstoreról, mindig kiírja, hogy a FIH Boston eszközzel nem kompatibilis. Szerencsére erre a részletes root exploreres átírogatásra rábukkantam, de annak ellenére, hogy átírtam a ro.product. ... részeket, utána save&exit, telót újraindítottam, sajnos ugyanez a probléma fennáll. a bulid fájlban átírva maradtak a dolgok, ezért nem tudom mi lehet a probléma. Aki tudna segíteni benne, megköszönném! Sziasztok!
-
Köszi a cikket, biztos hasznos lesz nekem is a jövőben.
-
Béééla
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Mert nem azért rakok fel kódot a telefonra, hogy egy mozdulattal megkerülje az android

-
szoke12
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
valóban nem használjuk sűrűn őket. én pl naptárat se szoktam, de úgy voltam vele, hamár a gapps benne van, akkor ezeket a rézzeit is benne hagyom. ~pár Kb.
lehet, vki pont a google szervereire akar menteni.
ezért van ott az "inkább". -
FireFox1996
addikt
GoogleBackupTransport
GoogleFeedbackEzeket szerintem lehet törölni, ha vki nem használja ezt a szolgáltatást, és feedback-elni nem hiszem hogy sokan szeretnek

-
kasza blanka
aktív tag
az én CM7.2-m 63mb zipben, felrakva a 102!!!megás systemre, 8mb marad

-
Nagyon köszönjük a kitartó munkád!

-
jackbacsi87
senior tag
Váááá!!!!!Épp pár hete gondolkodtam, hogy utána kéne nézni a rom főzésnek, mert érdekel a dolog, erre véletlenül belefutok!
Isten vagy! -
master90
aktív tag
Nagyon jó írás

Végre tudok főzni Alcatel ot 995-re
-
FireFox1996
addikt
Nagyon jó a cikk
Eddig csak Windows Mobile-ban cisnáltam ilyen light rom-ot magamnak, de most már Andoridra is lesz light rom-om ezek után 
Köszi a cikket! -
szoke12
őstag
a cikk a rendszer valamely szintű megismerését akarta elősegíteni, illetve megismertetni a dsxda's Kitchent.
Persze a Kitchen oldalán megtalálod a támogatott készülékek listáját.
Nem habostorta az biztos, hisz én is rengeteget szenvedtem vele. A cikket azért írtam (eredetileg nem volt szándékomban megírni) hogy másnak ne kelljen keresgélni, aki hasonló helyzetben van.
Valóban recovery függő, hogy megvalósítható-e, de egy root jogú explorerrel is sok minden megvalósítható ezekből. Az android világa nagy, de szerintem lesz, akinek segít, mint ahogy arra példa is volt.
+többen kérdezték: ics-t, és jb-t is lightoltam ezzel a technikával.
-
Deviance
tag
Köszi a cikket, ezt feltétlenül ki kell próbálnom

4+-hoz nincs ilyen? -
Bolond^^
tag
Nagyon jó cikk! Köszi, ez elősegíti a hülyeségeimet. Azt nem tudod, hogy a Beállítások>A telefonról>Mod résznél, hogy lehet átírni a dolgokat mondjuk a nevemre? Azt tudom, hogy a build.prop-ba van, csak ha átírom akkor térerő és akku százalék kijelzésem elszáll. :/
-
Maximus43
tag
Köszönjük! JB-hez is jó?
-
Penész Gomba
tag
Nagyon jó írás, ment favoritba

-
Nice work!
-
gabor901113
tag
Nagyon jó, köszi szépen!

-
Keeperv85
nagyúr
Karcolgatjuk a felszínt, de nem ilyen habos torta az Android világa sajnos...
Csak "címszavakban":
HA nincs recovery, márpedig sokszor nincs, akkor ezt a módszer bebuktuk.
Ha csak 3e van és még kezelni is lehet valami csoda folytán, akkor speciális szignó kell a romra.A telepítők mostanában Edify sciptben íródnak, de számos készülék Amned scriptben kódolt telepítőt vár el.
Az Aroma installeres cuccok megérnének egy külön cikket.
Maga a telepítő dönti el mit tesz fel és mi történik a folyamatban. Ha kihagyjuk a kernelt, akkor sem fog elszállni hibával, csak nem lesz kernel flashelve... stb...
Számos fájlrendszer más sciptet igényel. A legalapabb verziókat ez a Kitchen kezeli, tehát a Yaffs2 még megy, az EXT is, de egy UBIFS alatt esélyed nem lesz vele.
-
leslie_smith
aktív tag
Ezzel lehet romot főzni zárt bl-es sk17-re is?

-
yolan
őstag
Biztos fasza a cikk, meg aki android mágus egyből érti, de aki teszem azt, most fog életében először úgy android rendszerű telefont, hogy kedve és lehetősége is lenne magát a rendszert babrálni, kenheti a hajára. Nem tudom és ezért sem firtatom mélyebben, ha a cikk nem teljesen kezdőknek íródott, amolyan noob-how-to-step-by-step, akkor oké, de szvsz haladóknak pofás, profiknak unalmas, kezdőknek téglagyár.
Legyen ez az én tudatlanságom, és a cikk teljesen korrekt, ezesetben valaki szánjon már meg és linkeljen nekem egy teljesen amatőr segédletet ami ténylegesen a legelejéről a légvégéig elkalauzol engem és mindent aprólékosan, mint egy nyugalmazott óvónő elmagyaráz. -
Keksz03
senior tag
nagyon jó és érdekes olvasmány, több ismerősnek is linkeltem mert biztos érdekli őket is! sajna nekem SGS3 van úgyh azon felesleges ezzel szórakozni, de egy pillanat erejéig kedvet kaptam beruházni vmi kisebb, olcsóbb androidos telefonra és szórakozni kicsit!

-
Tutu7030
veterán
Jó cikk!

A boot animációhoz kis megjegyzés.:
- Nekem a spica és az o2x is csak a PNG8 képeket szerette. -
Is-tee
aktív tag
Kernel függőséget is ki lehet valahogy venni, hogy használható legyen stock kernel-en?
-
gbal65
aktív tag
Tökéletes cikk!

-
Maxentius
addikt
Állati, gratula!

-
szoke12
őstag
Köszönöm, igyekszem gyűjteni az infókat, és azt megosztani másokkal.

-
Béééla
őstag
Kár hogy nemrég adtam fel a platformot, kipróbáltam volna.

Nekem mondjuk a legnagyobb alakításom a finomhangolás volt:
- ROM leszed
- kibont
- valami setting.xml megkeresése (igazából a megfelelő helyről az összes XML-t végigböngésztem)
- abban a IsVoIPOver3GEnabled = false true-ra cserélése (vagy disabled és másik csere)
- nekem nem tetsző értékek átállítása
- meg a sok nyamvadt hulladék csengőhang kirakása
- visszacsomagoleredmény: sokkal kevesebb hely foglalása, VoIP megy natívan 3G-ről (jó kis VoIP mobilról időszak
)
és a billentyűzár nem old ki, ha kinyitom a qwerty-t (Desire Z) -
HPAA
őstag
érdekes !
szándékomban állt elkezdeni a témával kicsit részletesebben foglalkozni , kiindulásnak jó volt
-
SpZ
senior tag
Köszönjük

-
snapdragon
tag
Szuper-igényes cikk,majd később jobban átnyálazom. Köszi érte

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest