Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiritex

veterán

válasz aggleány #306 üzenetére

Szia!
    Lenne 2 kérdésem ;)
    A barátnőm galaxy gio-ja még viszonylag új, folyamatban van az okosítása. Két dolgot vettem észre, ami eltér az én 551-esemtől és nem tudom az okát. Talán voltak tapasztalataid ezekkel a készülékekkel, és tudod a választ:

Az első az lenne, hogy miután pár dolog felment a telóra, megnéztem a memória használatot, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy közülük 3 az sd kártyára került (Adobe Reader, Opera Mobile és Android Assistant). Tőlem nem kérdezett semmit hova telepítsen, de valahogy ott kötöttek ki. Igaz, nem 2.2-es az opija, hanem 2.2.1-es. Emiatt történhetett ez meg, vagy miért?

A második kérdésem pedig az, hogy hova tűnt a gio-ban az A-GPS?? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy van benne, és tud élni evvel a gyorsítási módszerrel, akár az én 551-em, de amikor bemegyek a Beállítások/Hely és biztonság menübe, ott csak a GPS használata menüpont figyel már, és alatta nincs ott az Assisted GPS használata lehetőség, amit ki lehetne pipálni. Ez miért van? Lehet, hogy mégsem képes az A-GPS használatára? Az nem lenne jó, főleg, hogy minden teszt szerint benne van..

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés