- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
aggleány #306 üzenetére
Szia!
Lenne 2 kérdésem
A barátnőm galaxy gio-ja még viszonylag új, folyamatban van az okosítása. Két dolgot vettem észre, ami eltér az én 551-esemtől és nem tudom az okát. Talán voltak tapasztalataid ezekkel a készülékekkel, és tudod a választ:Az első az lenne, hogy miután pár dolog felment a telóra, megnéztem a memória használatot, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy közülük 3 az sd kártyára került (Adobe Reader, Opera Mobile és Android Assistant). Tőlem nem kérdezett semmit hova telepítsen, de valahogy ott kötöttek ki. Igaz, nem 2.2-es az opija, hanem 2.2.1-es. Emiatt történhetett ez meg, vagy miért?
A második kérdésem pedig az, hogy hova tűnt a gio-ban az A-GPS?? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy van benne, és tud élni evvel a gyorsítási módszerrel, akár az én 551-em, de amikor bemegyek a Beállítások/Hely és biztonság menübe, ott csak a GPS használata menüpont figyel már, és alatta nincs ott az Assisted GPS használata lehetőség, amit ki lehetne pipálni. Ez miért van? Lehet, hogy mégsem képes az A-GPS használatára? Az nem lenne jó, főleg, hogy minden teszt szerint benne van..
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest