- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
Pontosan, nálam is előjött már az hogy javaslok egy 3410-est a delikvensnek.
De hogy tiszta legyen, három kategória van:
-1: Akkor jönnek hozzám a telóval, amikor elb*nak valamit és megijednek hogy jajmostmilesz. Rootolást, custom romot megoldják, csak ha valami gebasz van azthiszik hogy téglázták a telót. Mondjuk ők nagyon örülnek mikor visszakapják és működik.
-2: Tipikus 30-40es korosztály, a szakmájában jó, a presztízs miatt megveszi a tapis telefont, de nem ért hozzá, viszont látja hogy miylen lehetne, és ezért hozza el. Tipikusan ők azok akik nem tudják mire való a market.
-3: Az első kategória intelligens verziója, tudja mit szeretne, de nem meri bevállalni mert még nem csinálta, nem akarja elb*ni, inkább elhozza.
Azt gondolom nem kell részleteznem hogy aki otthon meg tudja csinálni az nem hozza hozzám.
Van routerem (2. bekezdésben olvasható hogy megadta magát) mobilnetem is, a Mini Pro-val meg is tudom osztani, de ahogy írtam rohadt lassú mivel nincs normális hálózat, lapos épp nem volt kéznél, az USB-kábeles verzió meg nem nagyon működik. HTC-nél láttam ilyen megoldást, Sony-n és Samsungon biztos nem működik (kivéve talán az első SGS-t).
(#19) persil, (#17) Lenry:
"A végső lökést az adta meg, hogy kijött a füst a routeremből, és köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet. Falun nincs 3G, EDGE-dzsel pedig kínszenvedés letölteni."
De meguntam már a magyarázkodást, igen, vidéki paraszt vagyok aki csak appokat telepít, ötezeré'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest