Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Alvásfigyelés, háttérbenfutás, éjszakai pulzusmérés, összes éttesítés, ébresztés aktív nálam. Edzésre nem használom, nem is használnám, arra vennék egy komolyabbat. Szerintem ilyen totál átlagfelhasználás, amit nálam kiszolgál. Nálam ezek mellett az app is, és az óra is nagyon jól fogyaszt. Itt tart most folyamatos AOD-al:
-
Algotis
addikt
-
Kovács Zoli
tag
Ma reggel már megint kezdte a a hülyeséget, 15 perc kinlódás után harmadik nekifutásra lett jel. A vonalakat össze vissza rajzolta, de ezt már megszoktam. Ha lenne egy kis töke a Xaominak akkor visszahívná a terméket, mert ez a gps vevő amit beszereltek egy sz@r. Pont arra nem használható amire vettem.
-
morfeus08
tag
Zodo én főleg a 47mm változatra gondoltam ott biztos hw probléma van. De rájöttem hogy nem értem miért szeretnétek pontosabb gps-t amikor ez a kép van az angol oldalán az órának
Ezt kb tudja is[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló!
Értem amit mondasz! A probléma, hogy idáig nem jutok el! App. letölt, telepít, bejelentkezek és ez utan személyes adatokat kér: Becenevet, születési dátumot, magasság, súlyt stb, a végén a készre kattintok és azt írja, hogy sikertelen szinkronizálás próbáljam újra.... Ez már ezerszer megvolt... Itt a kép róla ismét:
Eddig jutok, tehát nem jutok addig az applikációban, hogy bármi érdemeit tudjak csinálni. Se feleségem se a saját telefonom. Barátom telefonján megy mindkét óra és tudja párosítani, mondjuk ott az applikáció is normális elindul.
-
-
Gtaati
őstag
Köszi Srácok a válaszokat és hogy ti is kipróbáltok! Nem tudom hol és mivel van a gond.... A saját Cubot X20 Pro-val nem jó, a régi redmi 4x-el sem, feleségem redmi 4x- vel sem. Barátaink Huawei telefonjaikkal mennek..... Unokatestvérem samsung telefonjan próbáltam belépni az én email és jelszó párosommal, de ott sem volt jó. Ez után az Ő Facebook profiljával is próbáltam de ugyanaz, Szinkronizálás sikertelen, próbáld újra! X akták...... Nem tudom hova forduljak.....
-
Gtaati
őstag
Helló Ismét nagyon köszönöm! Akkor ez nem egyedi eset... Létezik hogy az óra, illetve az Amazfit app. nem kompatibilis csak bizonyos telefonokkal? Elég érdekes és fura, mindenesetre az már a rosszban a jó, hogy Te is tudtad reprodukálni a hibát! Tényleg nagyon köszi!! Próbáltam angolul és magyarul is rákeresni erre az Amazfit-es hiba jelenségre, de nem igazán találtam semmit, vagy én kerestem rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest