- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
#56573440 #23 üzenetére
Senki nem fújjol. Miért kell nekem 70e magyar forintért lefordíttatnom pár sort németről magyarra egy hivatalos szerven keresztül dolgozó fordítóval? Utána miért kell keresnem szakműhelyt, akit meg tudok bízni az egész mutatvánnyal, illetve egy mérnököt is kereshetek, akinek először tejelek. Tehát kivágok az ablakon 100Xe Ft-ot úgy, hogy nem is biztos kapok valamit a pénzemért. Mindezt egy rugó cserére... Ha nagyobb felnit akarok, az megint hasonló hercehurca, és akkor hol a többi kis módosítás. Az USA index megoldás sem tudom miért illegális, mert szerintem hasznos dolog, mondom mindezt úgy, hogy nekem nincs, meg nem is akarok. Szóval vannak bajok a fejekben, de gyakorlatilag semmit nem csinálhatsz egy kocsin, és ez a szánalmas. Én nem azt mondom, hogy mindent lehessen, de azért valamit már engedni kellene ebben a történetben.
rdt89:
Ilyen hülyeséget én még nem hallottam, hogy színre mennek. Ha én benézek egy kocsi alá, megmondom neked, hogy ültetve van-e, de még azt is, hogy a gyári mérethez képest mennyit, nem kellenek oda színek... Sok autónál a 40/40 nem szemet szúró, de ha benézel alá, egyből látni fogod mi lapul ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tavaly augusztusban már írtam pár szót az autóról, onnan fogom folytatni az írást, ahol akkor abbahagytam [link]Még...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest