- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
fererencz89 #4 üzenetére
-
fererencz89
őstag
Elhanyagolható, amit egy jobb gép ezekhez hozzátenne. Jó értelemben.
-
Algieba
őstag
Kisebb és könnyebb, így hordozni és kezelni is kényelmesebb. Online publikáláshoz nem kell profi képminőség. Fölösleges cipelnem a nagy gépet és testi gyötrelmeket okozni magamnak, vigyázni a kényes technikára, vacakolni a beállításával és így tovább. Semmi értelme, ha egyszer a kis gép fotói is bőven betöltik a kívánt célt, vagyis gyönyörködtetnek engem.
-
Fáraó
őstag
Sztem az első 4 kép így is nagyon jó lett!
-
GreatL
őstag
Pedig lehet a nagy fényképezőgép jobb lett volna... mitől hálás egy ilyen kis fényképezőgép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest