- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
Jól értem, hogy azért nem vagy teljesen biztos benne, hogy a c7 pop a legjobb választás a három közül?
A trend plus kijelzője nagyon szép, minden oldalról kitűnően látható, viszont automata fényerő szabályzó nincs benne.Asszony már két hónapja használ egy ilyet, semmi baj nincs vele.
Lg-t nem tudtam még kézbe fogni.
A c7 pop, üzletben nyomkodva néhány perc erejéig, nem tűnt gagyinak (smart 2 után), van automata fényerő, autófókusz,jack csatlakozó, led vaku.Igazából amire nekem kell, arra nem is kell több.
Fényképeket ilyeneket csinál:http://mobilarena.hu/tema/alcatel_one_tourch_pop_c7/hsz_44-44.html
Volt ám itt ilyen hozzászólás is :
(#48) Decepticon
Végre csórikámék is jampizhatnak mini tablettel!Hiánypótló, az eladások is mutatják
Mondjuk csóró szerencsére nem vagyok, jampizni meg végképp nem szeretnék, de nincs szükségem drága telefonra, amit a lányom nem egész két évesen csinálna vele arra felesleges.
Ezt meg szinte ingyen dobják most hozzám, ha kell.
De sajnos még nem sikerük mindig eldöntenem, melyik legyen...Köszi a választ mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest