Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sztem Te a launcherre gondolsz És az az alap onetouch launcher, az magyarul van igen. Nem tudom, h a kiállított készüléken milyen volt rajta, de most megnéztem neked, és igen magyarul van. De az az alapértelmezett launcher.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Kari915
tag
Az enyém tuti, hogy mindenhol magyar a gyári laucher-rel, most ismét megnéztem neked.
Az általad említett baloldali "Menü" gomb nyelve nálam csak akkor angol, ha másik Launcher-t teszek fel.
Szerintem csak beállítási probléma lehet.
De egyébként nem hiszem, hogy problémát okozna neked az a pár angol felírat. -
Kari915
tag
Tisztelet a kivételnek!!!
Azt tapasztaltam, hogy a Telenoros értékesítők, egyáltalán, vagy csak hiányos ismeretekkel rendelkeznek az általuk forgalmazott készülékekről.
Pld.: ahol Én vásároltam, váltig állította az eladó, hogy a OT990 képernyő felbontása csak 320x240, és a végén ráhagytam. -
zedok
őstag
A gyári launcherrel 100% h magyar nyelvű az a menü rész vagy terület IS amit említesz, megnéztem én is neked!
Kari915: Valóban, nem sok infoval rendelkeznek a saját márkás telójukról. Pedig az ember azt gondolná ennyi a minimum!
Csocsesz75: Mi tart vissza a telótól ha szabad érdeklődni?
nonolada1: Egyszerűbb ha rákérdezel az android appz kibeszélő topikban Aztán megoszthatod velünk is az infót!
joelke HU: szerintem az XDA oldalán (ha van megfelelő angol tudásod) biztos találsz sok-sok információt erről
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Az alcatel oldaláról leszeded az alcatel upgradert és itt ráküldöd eszközkezelőből h megkeresse a teló különböző részeihez a megfelelő drivert a PC-n Remélem menni fog! Nem nagy ördöngősség!
paffi: app2sd se tud minden progit átrakni sajnos, de a legtöbbet igen. Aminél engedték a program futtatását sd-ről a fejlesztők.
Mellesles ha rootolás elérhető lesz (könnyebb folyamattal) egyszerűbb lesz kigyomlálni a felesleges appokat és lesz nagyobb tárhely
mkRoland: Pontosan
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Az SD kártyát sima USB kapcsolaton keresztül látnia kell a pc-nek, mint tárolót.
A gyári pc szoftvert innen le tudod tölteni.
Állítólag a telenor honlapján is fenn van, de én ott nem találtam meg.Szerk:
Közben látom már megkaptad e választ....[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Q-rious
csendes tag
Ja, ezt elfelejtettem mondani, nekem is keresgéli a drivert (elindul a varázsló), de ha 3-4-szer kikapcsolom, akkor abbahagyja. Kiírja ugyan, hogy az eszköz valószínűleg nem fog működni, de a PC látja a kártyát, és lehet rá tölteni vagy törölni róla. Rátöltöttem a zenéimet, gond nélkül lejátssza.
-
zedok
őstag
-
zedok
őstag
Már írtuk párszor de ismét: app2sd (vagy link2sd) talán segít a problémádon. és átrakja a progikat a kártyára, aminél engedélyezték a fejlesztők h SD-ről is fusson. Lassan érik egy 1# hozzászólás teljes leírással gondolkodom h érdemes-e elkezdeni írni egyet.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Valamelyik előző oldalon linkeltem egy részletes leírást a link2SD-ről..
Ha meg egy jó fájlkezelő után kutattok akkor:Total Commander
Persze én tc-t használok pc-n is,szóval nekem egy álom a telefonon. -
elfelejtette
veterán
Mármint úgy érted, hogy létrehozza a media/audio/ringtones mappaszerkezetet, oda bemásolja, és akkor látni fogja a rendszer...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Ez nálam is megvan a Voda845-ön, olyan, mintha kicsit lassan frissítene, és a kijelzö kikapcsolása elötti utolsó állapot maradna a memóriájában...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
azigazimoris
aktív tag
-
Kari915
tag
Sziasztok!
Ha nincs az sd-re áthelyezve app-od nem kell csinálni semmit, megcsinálja magának a szükséges könyvtárakat.
Ha van rátelepítve, akkor másold át az egész kártya tartalmát az új sd-re.Zedok: kösz az infót, megpróbálom másik gépen, hátha sikerül.
B1T3: nekem is gyorsan merül 35-40% -tól, addig elég jól bírja, nálam két napot kibír.
a Samsungoknál is vannak hasonló problémák, hogy nem lineáris az akku kijelzés, van is rá app a javításra ("battery calibration" , ha jól emlékszem), de ehhez root-olni kellene a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz kutyman #1063 üzenetére
Nekem 264-ben szaggat rögzítéskor is. MP4-et minden lejátszik (másik Androidos cucc is, külön codec nélkül).
Mindenki:
Handcent SMS-t állítottam be alapértelmezettnek, a gyári "Üzenetek" app-on belül kikapcsoltam, hogy ne legyen értesítés, de ha kapok egy üzenetet, akkor a LockScreen-en mindaddig kijelzi, hogy "1 üzenet", amíg meg nem nyitom a nem alapértelmezett Üzenetek appot. Ki tudja valaki ezt kapcsolni? Másik LockScreen-nel félmegoldásként sikerült, de a LockBot 5 megát elfoglal, és nem lehet (és nem is célszerű) áthelyezni a belső tárhelyről.[ Szerkesztve ]
-
Kari915
tag
válasz kutyman #1065 üzenetére
Az adott internetes oldalon tudod átváltani a nézetet, legalább is az Opera és a Dolphin esetében, vagy a honlap tetején, vagy az alján található a választógomb.
mkRoland:
Az Alkalmazások menüben a gyári SMS alapértelmezését nézted?
Ki lehet kapcsolni? Bocs, ha ezt írtad, csak nem jól értettem.
Látom ezt próbáltad.[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz kutyman #1332 üzenetére
Ebben a Nokiában már van Bluetooth, ugye? Tud teljes telefonkönyvet is küldeni? Mert azzal lenne a legegyszerűbb, így nem kell konvertálgatni!
Nem próbáltam amúgy, de szetintem pár telefon szinkronizációs progi (mobilEdit, MyPhoneExplorer) tud ilyet, sőt: talán még találsz a Marketen is olyan appot, ami tudja importálni a telefonba![ Szerkesztve ]
-
atis917
csendes tag
válasz kutyman #1332 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam.
Sziasztok.
A napokban vettem egy ilyen készüléket, első androidos készülékem. Egy csomó mindent kipróbáltam, telepítettem, nagyon tetszik az egész.
Az én problémáim a következők:
- csoportot hogyan lehet létre hozni a telefonkönyvben?
- a születésnapot beírom a számítógépen a Google-ban, ott a naptárban látszik is, de szinkronizáció után csak a névnél jelenik meg, a naptárban nem. Az ismerősök születésnapja naptár szinkronizáció be van kapcsolva. Ha ezt nem tudja, akkor mivel lehet megoldani, hogy figyelmeztessen a születésnapra? (Ha más nem lesz, bepötyögöm őket a naptárba) -
mkRoland
senior tag
válasz kutyman #5347 üzenetére
Tudtommal ez néhány amcsi szolgáltatót érint, nem hiszem, hogy magyarok csatlakoztak volna ehhez (talán akkor lenne érdekes, ha szürke-importból származó telefon gazdája valaki).
És szerintem listázva lenne a Root Uninstaller-ben vagy a Root Explorer-ben. Márpedig szerintem jópáran átnézték az érintett könyvtárakat, hogy mivel lehetne több helyet és erőforrást felszabadítani a kis Alca-n.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hívószám-hamisítás
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest