Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Nekem pedig az Idol3 volt ,a nagyobb verzió és én azt imádtam.Egyedi volt és ügyes ,zeneileg csúcs .Soha nem volt baj vele .Szerintem az volt az Alcatel legjobb telefonja.Eladtam ,a gazdája a mai napig használja nagy örömmel.
Ez az uj alcatel pedig tényleg csinos.Ennyi pénzért pedig egyáltalán nem tűnik rössznak . -
dutrás
őstag
Hát jahhh... Volt hozzá nekem is szerencsém. Elképesztően pocsék telefon volt. Pedig a külső és a hardver egészen mást mutatott. Konkrétan két igen drága memória kártyámat vágott haza és a teljesen hektikus működésről nem is beszéltem.
Ennél a telefonnál sem lehet ez másként. Messze kerülöm a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő