- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madmaxxx #201 üzenetére
Ezek után arra gondolok, hogy a VGA-t kívánod megduplázni, de ennél azért kíváncsibb vagyok.
Megjegyzem, ha úgy van ahogy sejtem, akkor a PCI busz szűk keresztmetszetet fog jelenteni. Ráadásul ez nem úgy működik, mint a PCI-E, hogy több foglalat használatával nagyobb sávszélességet lehet elérni. Itt arbitráció van, aki kapja marja...
-
törölt tag
válasz
madmaxxx #166 üzenetére
Mindenből a duplája? Ez érdekesen hangzik...
Konkrétum alatt adott eszközt, típust értettem. Mert a "legjobb cucc" mindenkinek mást jelent. Nekem pl. a téma kapcsán azt, amivel vezetni lehet a listát. Azt pedig bacsis mester cucca vezeti. Természetesen ideiglenesen.
Ha jól sejtem, akkor nem Athlon MP megoldásra törekedsz. Abból nekem sem sikerült 15k feletti pontszámot kihoznom.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
madmaxxx #133 üzenetére
Az "ördöggel" kötött szövetségemnek köszönhetően ismét 1 eredményt közölnék. A Leadtek 7600GT sajnos már nem elég erős vga, ezért újraélesztettem a pokolkártyámat.
A konfigom ezen kívül továbbra is a régi:
Deszka: ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci: AMD Athlon 3200+ Barton @2300MHz
Ram: 1GB(2x512MB) Kingston HyperX DDR 500MHz
VGA: Diablotek 6800GTS 256MB 256bit
OP.rendszer: Windows XP Eternity
HDD: WD 40GBRemélem még nincs vége az ördögi kártya erejének!
-
törölt tag
-
bacsis
Közösségépítő
nem feltétlenül jobb, a 3Dmark viszont különböző Featurákkal teszteli a VGA kártyát, nem cask egy fajta kódot enged rá, oszt lesz ami lesz.. pl a GPU Caps Viewer stabilan fut ha a HD4850em 800MHz-ig felhúzom, nem szemetel, nem kockás a kép, nem esik szét, hanem tényleg úgy fut ahogy kell.. ahha játékba meg már 760nál meghal...
-
bacsis
Közösségépítő
Sajna akkor valami nagyon okosat kell kitalálnod... mer ugye a 7600GT megy annyit mint egy 6800GT, vagy még talán az ultrát is hozza, szal a VGA kártyád kb annyit tud mint az enyém, mégis 2ezerrel többet kaptam... procival ha nem csinálsz semmi-t csak alapon hagyod, nehéz lesz előrébb jutnod
de azér szorítok, hogy megdönts, hoyg legyen kihívás újra vissza hódítani a trónt -
madmaxxx
senior tag
Szeretnék még 1 eredményt közölni és ezt az eredményt a LEGJOBB BARÁTOMNAK Zugárus kollégának a segítségével értem el:
A konfig semmit sem változott:
Deszka: ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci: AMD Athlon 3200+ Barton @2200MHz
Ram: 1GB(2x512MB) Kingston HyperX DDR 500MHz
VGA: Leadtek Winfast 7600GT 256MB 128bit
OP.rendszer: Windows XP Eternity
HDD: WD 40GB -
madmaxxx
senior tag
Az erősítés megtörtént, külön köszönet Cavalier73 PH! kollégának a gyönyörűségekért. Remélem most már 1 kicsit megint sikerül feljebb lépnem.
-
madmaxxx
senior tag
A hardvercsere megtörtént, de a memória a felére csökkent. Az eredmény 1 kicsit már feljebb ugrott.
Cucc:
Deszka:ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci:AMD Athlon 3200+ Barton @2200MHz
Ram:512MB DDR 400MHz
VGA:Leadtek Winfast 7600GT 256MB/128bit GDDR3
OP.rendszer:Eternity XPJövő héttől remélhetőleg a rendszer teljesítménye erőteljesen megnő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest