- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"netán megtetszett neki a repo-ból való egyszerű program installálás"
Miért egyszerűbb webes keresőszolgáltatás helyett pl. a Synapticban keresni? Arra meg végképp kíváncsi vagyok, hogy miért hatékonyabb, hiszen a Synaptic csak a megadott repositorykban keres.
Pl. épp ma gondoltam egyet, és feldobtam a Thunderbird 3 Beta 4-et a 2-esre, szépen önállóan elvégzett mindent amit kell, elég volt a "Next, Next, Finish" (ergó nem rabolta feleslegesen az időmet), ezzel szemben egy linuxos csomagkezelővel még a legfrissebb stabil verziót is csak akkor érem el, ha bekerül a hivatalos repositoryba (de akkor is csak bugfix release-re számíthatok, új főverzióra nem), ami mellesleg egy rakás dolgot nem tartalmaz, mp3 codecet sem, és az Ubuntu már nem is kínálja fel automatikusan a mulitverse repositoryt. Innentől kezdve meg szerintem semmi köze a linuxos csomagkezelésnek az egyszerűséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest