- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
4 napra rá meghalt?
ezek szerint mégsem sikerült a műtét, vagy mi történt?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
barnam_
nagyúr
Köszi mindenkinek
-
szaszabee
aktív tag
Jobbulást neki
-
Aranyos kis jószág, szeretem a tacskókat
-
Diego!
senior tag
Örülök, hogy sikerült a műtét. Jobbulást és éljen még sokáig.
-
titán
Jobbulast neki!
Egyebkent azon a kepen iszonyat dagadt, figyeljetek oda jobban az etetesere, mert ez sem jo neki. Napi 1 kaja punktum.
(ez az 1-2 honap nalam is kiverte a biztositekot amugy, ennyi ideig nezni, hogy nem eszik es hany szerencsetlen)
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Hát az elmúlt 1 hétben kezdett rosszabbul lenni, addig láthatóan nem szenvedett. Sőt, a doki is azt mondta hogy állapotához képest meglepően jól van. Nyilván ebben szerepet játszik az is, hogy úri dolga van nálunk
De igazad van, sokkal korábban el kellett volna vinni
Köszi -
atom87
aktív tag
"Egy-két hónapja nem volt étvágya, vagy amit evett, azt is kihányta, így jól le is soványodott. Kedden voltunk vele állatorvosnál,..."
Szóval akkor 1-2 hónapot szenvedett szegény... Én azért előbb elvittem volna dokihoz.
Jobbulást neki!
Kawasaki z1000
-
Иван
őstag
Jófej állatkának tűnik. Biztos jól lesz és még sokáig boldogít titeket
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest