Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Bocs ha eretnetséget kérdezek még nem olvastam végig a topikot de mi az a bitswap és SRA funkció?
-
TommyGun
őstag
Szia
Én nemrég üzemeltem be. Első alkalommal mindenképp router nélkül közvetlen a gépbe dugd be a modemet, adj fix IPt a gépednek és lépj be a modem felületére egy browserrel.
Be kell állítani hogy BRIDGE üzemmódba működjön, én kikapcsoltam a DHCP servert is mert minek. Ha ez megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy a gép és a modem közé applikálod a routert mint ahogy eddig volt.
És mivel van rajta ki-be kapcsoló gombocska a hátulján én északára mikor nem töltök ki szoktam kapcsolni ezzel is növelve a élettartamot mert azért melegszik a kicsike rendesen még üresjáratban is.
Mellesleg a modem nálam tökéletes, hozott a trékom egy új 360R-t merthogy szakadozott a netem, azzal gyorsabb a net egy fél megával de szakadozik továbbra is ezzel viszont tökéletes, igaz lasabb de sosem szakad és stabil, örülök hogy megvettem.
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Bocs de nem értek az ADSL modemhez szimplán szeretnék egy stabil netet nemcsak most de késöbb is. Vennlék egy 321B-t mivel most 360R van...
Most váltottam 15/1-re (trékom) de a 360R már vagy 4 éves, gondolom ide adsl2+ modem kéne ez meg kötve hiszem hogy az, nem is megy 15-el és sűrün szakad a netem is azóta...
Közölték velem hogy szereld magad net miatt ami 4 éve volt enyim a modem szal vagy veszek újat és kidobom vagy válasszak kisebb netet.Kérdésem ha hazaviszem bedugom a netet belé nem kell semmit nagyon állítgatni vele ? szimplán Bridge-ként használnám a Linksys routerem mellé, egyelőre legyen stabil net aztán majd finomhangolom meg utánaolvasok ha nem megfelelő.
Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest