- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Közvetve vagy közvetlenül de felelőssé tehető. A Windows=számítógép elvet már általános iskolában tanítják, nem véletlenül. Tudom, mert én is tanultam, igaz akkor még csak a 98, illetve az XP létezett, de szó sem esett másról. Sőt gimnáziumban, túlzás nélkül mondhatom, már szinonimaként használták a Windows és az operációs rendszer szavakat a tanáraink (sajnáltam is, hogy nem lehet Linux alapú rendszerekről is tanulni.. egyébként említeni se lehetett ilyet informatika órán, de még fakultáción is Windows only volt minden, az én tanárom hozzá se tudott szólni, nem is kérdeztem egy idő után semmit már - és még engem néztek hülyének, hogy olyat kérdezek, amire a tanár nem tudja a választ, a saját területén).
Magyarul közvetve mindenképp felelőssé tehető, hogy beidegződött az emberekbe, hogy a számítógép az a nagy doboz a monitorral, amin Windows fut, illetve emiatt nem tudnak sokan eltekinteni attól az apróságtól, hogy ma már megismételhető a számítógép az ember kezénél kisebb nagyságban. És erre utaltam az első hsz-emben, hogy jókora hézagok vannak a szabályaikban (valószínűleg a mieinkben is), amiket ideje lenne befoltozni.És hogy szerintem beleszól-e a Microsoft a politikába? Annyi pénzel bőven meg tudja tenni, mért ne tenné meg? Kisebb cégek is beleszólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest