Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzombi
tag
„Azonban éles helyzetben megtenném-e?”
Na ez az, amire nem lehet biztos választ adni. Arra, hogy adott helyzetben hogyan reagálunk, az „Itt és most” hangulata határozza meg. Az adott szituáció, adott pillanat, és az egyén adott érzelmi hangulata, és életfelfogása. Addig, amíg egy ilyen helyzetben nem találjuk magunkat, addig nem lehet jóslásokba bocsátkozni.„Gyermekem jajszavait pedig nem hallanám, mert nem tudnék bemenni hozzá, miután halálra ítéltem.”
Ebben viszont teljesen egyetértek. Szerintem bárki egy ilyen döntés után, soha többé nem tudna a tükörbe nézni.
„Menj a csudába azzal együtt, akinek a tollából származik ez az írás.”
Valami ilyesmire is számítottam!
„Ahogy átéreztem a lényeget, ..”
Ez a lényeg! Ha megérted a lényegét. Azért szeretem az ilyen „Istenes” írásokat, mert olyan módon tudnak szólni az emberhez, hogy az megrázza a szívet, lelket. Minden, és mindenki a szeretetről papol, csak sokszor belekeverik a „szent” dolgokat, de ha ezt figyelmen kívül tudjuk hagyni, akkor nagy igazságokat lehet belőlük kiolvasni.„Mégse menj a csudába, és az se, aki ezt írta, …”
És ezt vártam!
„.. mert érzelmek nélkül üres az élet.”
De hát nem erről szól az élet? Érzelmek nélkül is lehet élni, de annak meg mi értelme van. Az érzelmeink, amik kiszínezik az életünket. Sokszor nagyon sötétek ezek az érzelmek, és nehéz tőlük megszabadulni, de ha megtudjuk látni a jót, a vidámat a rosszban is, akkor már nem olyan keserves ez a búbánatos élet. Ehhez viszont nagy segítség a pozitívgondolkodás.„Hál' Istennek csak mese az egész. Remélhetőleg az is marad.”
Úgy legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest