Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feket663
tag
Én az ősszel simán végigmentem a patakvölgyben, pedig nem vagyok az a sportos fajta a 102 kilómmal.
Egyébként csodálatos a táj, mind a völgyből nézve, mind a hegy tetejéről, mert visszafelé ott jöttünk
-
perempe
veterán
én a Szádelői-völgyben szoktam járni, ami hasonló. Miskolcról meg lehet csinálni "egynaposba" vonattal: a Miskolcról 7:08-kor Tornanádaskára induló vonatnak van buszcsatlakozása a határhoz. a határtól 700m-t kell menni, majd letérni balra egy földútra, a cementgyár megkerülésével el lehet jutni Méhészudvarnokra (Dvorníky-Včeláre), majd Szádelőre. a tanösvény teljesítése után vissza a határhoz, onnan busszal vissza Tornanádaskára. [link]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Igen , az valóban félreérthető - erdei sikló. Ami a törvényeket illeti. jelenleg 3 törvény van érvényben:
1 - Minden 500 gramm feletti drónt regisztrálni kell (nekem spark van az 300 grammos , nem kell regisztrálni).
2 - Minden repülés előtt legalább 30 perccel telefonon vagy e-mailben értesíteni kell őket a röptetésről
3 - Lakott terület felett tilos fel és leszállni (és emberek embercsoportok felett is) -
Geller72
veterán
Inkább erdei sikló. A vízi sikló jobbára mocsaras, árteres részeken jellemző.
A cikk tényleg jó, a képek is. Ellenben nem tudom, hogy milyen drónos törvények vannak arrafelé, de ez itt nálunk pl. engedélyköteles. Azaz ha valakinek a magánterületéről médiatartalmat készítenél, azt csak a tulaj előzetes beleegyezésével teheted. De gondolom, ott mások a jogszabályok, vagy nem érdekel.. Bár azt a képet akár ki is veheted, mert nem sokat rak a vidékről készült cikkhez minőségben sem.
-
nicu71
addikt
gyönyörű képek ,szinvonalas leirás ,hogy az már megszokott.Egy kérdésem van ,mit értetek "sima kígyó " alatt? Esetleg vizisikló?az a legközönségesebb,erre tippelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest