- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
nem értem miért jobb a tor, nincs benne több szabadság, és plusz tartalmo, a grafika se sokat javul, maradhatott volna a galaxies
-
callmeakos
veterán
Én valahogy éreztem hogy ha jön a TOR (ki tudja mennyi halasztással még) akkor a Galaxies-nek kampeca ráadásul még a licenc is lejár így aztán még pláne.........
-
pr0bi
senior tag
Pont ezzel van a gond, hogy nincs igazán fogható tartalom (ezért tart itt), viszont egy olyan közösségre épülő világ volt ebben a játékban amihez nincs fogható, ipar (pl. bányászat), kereskedelem, városok-polgármesterek (city ranking), eventek, millió féle tárgy és nem említettem az ezek mögött lévő tartalmat. Ez az a játék volt ahol nem feltétlen contentekre támaszkodott az ember hanem élte a saját kis virtuális életét. Az volt az igazi tartalom amikor véletlenszerűen a helyi kocsmából elindult 8 ember felfegyverkezve a tatooin sivatagba (gyalog) banthavadászatra majd mikor beesteledett a sivatag közepén , szabad ég alatt tábort vert a csapat. Ma már ilyet nehezen lehet megcsinálni. Másik jó példa mikor az első magyar város fennállásának sokadik évfordulójára rendeztek egy eventet, összegyült az egész város a city hallba, polgármester ünnepi beszéde után mindenki kapott névre szólóan craftolt pecabotot majd horgászverseny a közeli tónál tüzijátékkal egybekötve
Ha a harcrendszert nem cseszik szét és hallgatnak a játékosokra, mai napig teltházas lenne ez a játék! -
játszottam vele, és nem tetszett. a sandbox nem attól sandbox, hogy van egy szabályrendszer, meg vannak helyek, ahol lehet bármit meg akármit csinálni. kicsit olyan volt, mint amikor olvasod, hogy ebben a guildben lehet majd craftolni, meg csapatban játszani, meg questeket csinálni, meg raidelni, aztán amikor belépsz, azt látod, hogy csak vannak benne az emberek, és leginkább semmit sem csinálnak. pedig akár bungee-jumpingolhatnának is.
szóval szép dolog a szabadság, de nem helyettesíti a tartalmat. -
.bableWes
őstag
nem ajánlanám
-
kexksz
addikt
Ez csak zagyva. Ha nem jönne TOR akkor se hosszabbítanák meg a szerződéseket, mert a játék elég kevés nyereséget termel, főleg mióta a SEO átvette és ráerőltette a rendszerét. Viszont így van egy jó okuk, hogy megszüntethessék ezt a nem túl nyereséges játékot.
-
pr0bi
senior tag
10x akkora potenciál van/volt a Galaxiesban mint ebben a ToR-ban. Visszafog még ez ütni nagyon csúnyán SOE akkor majd lehet sírni mit kellett volna máshogy....
-
nemethati
senior tag
Én azért várnék még a szerverleállításokkal, sosem lehet tudni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez kb. kizárt. A SOE dec. 15-én kihúzza a dugót a konnektorból és a szervereknek vége lesz. Nem a SWG az első, és nem is az utolsó MMO, amely befejezte az életét.
Ha a harcrendszert nem cseszik szét és hallgatnak a játékosokra, mai napig teltházas lenne ez a játék!