- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én, bár kisebb értékben, mások értékelései alapján döntöttem váz és obejktívek tekintetében is. Szerintem sokan mások is így lehetnek vele, hiszen a specifikáció az adott és kb. az a lényeg, a több meg használat során derül ki.
Az olipiát szerintem elhalasztják, vagy zártkörűen rendezik meg, a többségnek ez utóbbi sem nagy baj, hiszen a milliárdnyi néző tévén nézné úgyis.
-
macilaci78
nagyúr
Két évente megrendezett kiállításból ha kimarad egy, akkor ez bizony ilyen. Olimpiánál meg 4 évet kell várni.
Tetsuo: igazad van, a vásárló meg majd a prosiból választ 3-10k $ értékű vázat?
Egy kiállítás lényyege nem az, hogy meg lehet tapicskolni, hanem hogy sok gyártó sokféle termékét meg lehet tapicskolni, össze lehet hasonlítani. -
ROBOTER
addikt
Teljesen mindegy, az iparág a MILC-ek bejelentése (kb. 10 év) óta egy helyben topog.
Persze kiadtak egy rakás objektívet, és kiegészítőt az új rendszerekre, hogy 2x annyi felesleges dolgot vegyenek az emberek, de mobiltelefon iparban több érdekes/hasznos dolog történt a képérzékelés és képfeldolgozás terén, mint a MILC/DSLR területen összesen.Nem csak azért esett vissza a globális eladás, mert a telefonok olyan jók, és telítődött a MILC/DSLR piac, hanem mert nem csinálnak semmit. Szó szerint semmit. Fingreszelés van ezerrel.
-
Tetsuo
őstag
Nagy veszteség nem éri a világot emiatt. Minden cég neten bejelenti az újdonságait és terjeszti a marketinganyagot...
-
Azért nem semmi, hogy ez két év lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy kiállítás lényyege nem az, hogy meg lehet tapicskolni, hanem hogy sok gyártó sokféle termékét meg lehet tapicskolni, össze lehet hasonlítani.