Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Teljesen mindegy. A lényege, hogy használhatatlan, max bizonyos körülmények között az. A kigyulladó telefon jelző sem valós, hiszen csak egy gyártó akkumulátorával van gond (pont a Samu saját gyártásával), és ott sem minddel.
Amúgy meg antennahiba 250-300eFt-ért, és nem tudom használni a telefont úgy ahogy eddig szoktam, és erre azt mondják, hogy én fogom xarul, és használjam másképp? Bocs, de ez nekem egy kalap, hisz a megszokott módon ugyanúgy használhatatlan a telefon, pont, mintha nem is működne, vagy csak ütlegelhetek vele. -
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak. -
janeszgol
félisten
Akkor lenne igazad, ha minden készüléket érintene. De lehet, hogy csak egy gyártósor termékeit. Ha valóban pár százalék a hibás, akkor korrekt.
Burt1793, nagyon megviseli a telefont. Én monitort (ami előtt most is ülök) vettem 2008-ban, kiállított darabot. Úgy voltam vele, hogy ugyan annyi gari van rá. Ha rossz lenne, hamar tönkre menne. Ma is üzemel. De egy telefon más. Pláne egy Sony Z-szériás. (Ragasztó elfolyás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi