Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Teljesen mindegy. A lényege, hogy használhatatlan, max bizonyos körülmények között az. A kigyulladó telefon jelző sem valós, hiszen csak egy gyártó akkumulátorával van gond (pont a Samu saját gyártásával), és ott sem minddel.
Amúgy meg antennahiba 250-300eFt-ért, és nem tudom használni a telefont úgy ahogy eddig szoktam, és erre azt mondják, hogy én fogom xarul, és használjam másképp? Bocs, de ez nekem egy kalap, hisz a megszokott módon ugyanúgy használhatatlan a telefon, pont, mintha nem is működne, vagy csak ütlegelhetek vele. -
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak. -
janeszgol
félisten
Akkor lenne igazad, ha minden készüléket érintene. De lehet, hogy csak egy gyártósor termékeit. Ha valóban pár százalék a hibás, akkor korrekt.
Burt1793, nagyon megviseli a telefont. Én monitort (ami előtt most is ülök) vettem 2008-ban, kiállított darabot. Úgy voltam vele, hogy ugyan annyi gari van rá. Ha rossz lenne, hamar tönkre menne. Ma is üzemel. De egy telefon más. Pláne egy Sony Z-szériás. (Ragasztó elfolyás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vicces videók
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest