- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Es mondjuk a kis tokeju cegnek honnan lenne penze azokra a mobiltornyokra meg a tobbira?... Mondok egy adatot, csak hogy erezd, hogy milyen nagysagrendrol van szo: a Pannonnak a mukodesi koltsege (amiben nincs benne a halozatepites) tavalyelott kb 120 milliard forint volt.
Igen, itt tenyleg nem jutnak szohoz a kicsik, de nem azert, mert barki is kirekesztene oket, hanem azert, mert ehhez tul kicsik.
shteer: a berles sincs ingyen, raadasul a konkret toronyepitesen tul (amit azert par even belul mindenkeppen le kell zavarni) amugy is durva koltsegei vannak egy ekkora uj ceg letrehozasanak: marketing, embereket keresni, felvenni es kikepezni meg mittomen.
-
speedyx86
tag
Én el tudom képzelni, hogy a kis tőkéjű cégnek vannak jó szakemberei, akik nagyon értenek a hálózathoz. Aztán meg már csak egy lépés lenne, hogy cisco-n vagy mittoménmilyen márkájú mobiltornyon kell átvinni az adatot.
Bocs, de irritál, amikor nem hagyják szóhoz jutni a kicsiket. Szerintem ez a versenyellenes.
-
speedyx86
tag
Szerintem elég nagy baj, hogy megint csak a nagyhalaknak jut. Ekkora cégek mellett esélyük sem lesz a kicsiknek.

-
Be tartjuk az Úniós szabályokat? Mi történt?
Hát igen, távozó miniszter, és még dolgozik is! Ebiztosan ezért rúgták ki.Tripla törölve
[ Módosította: philoxenia ]
-
04ahgy
nagyúr
Azt véltem elsőre olvasni, hogy a miniszter félrelépett...
Hiába, mostanság néztem meg, és még friss az emlékezetemben e nagyszerű mű.HGyu
-
domi007
őstag
Még meddig fog ez húzódni?
Tisztára Combino feelingem van, az is működik már mostanság, e az elindítás nyara katasztrofális volt....DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába, mostanság néztem meg, és még friss az emlékezetemben e nagyszerű mű.