- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"és itt egy ALAP hiányosság is, hogy nem lehet billentyűkombinációval újraindítani a gépet"
A többszöri Ctrl+Alt+Del Windows alatt is működik.
"amit sajnos winen nem lehet, mármint menetközben parancssorra váltani."
Mi az, amit nem tudsz meg az eventvwr-ből, akár utólag is? Akkor ott van még a Teljes memóriakép és hasonlók.
"Mindig is voltak a wineken ilyen hibák, és lesznek, bár szerencsére egyre kisebbek, és ritkábbak, de ugyanúgy megmagyarázhatatlanok."
Tapasztalatok:
1: Ubuntu 6.10: VLC egyszer csak (minden beállításmódosítás nélkül) nem indul. Rákatt az ikonra, megnyitóeffekt, de a program nem indul. Az ubi taskmanagerében nem volt processz. Leszedtem, visszatettem, hiba megmaradt. Leszedtem függőségekkel együtt, újraindítottam, visszatettem, hiba megmaradt.
2: Ubuntu 6.10: Indításnál (szintén bármi rendszerben végzett módosítás nélkül) GRUB error: 17
Miután Windows alatt kigugliztam a probléma okát GRUB error: 22
2: Ubuntu 7.10: Már kezdtem megkedvelni, mikor töltötte be a rendszert, nem indult. Ment a betöltő csík a végtelenségig, de nem indult el.Mindenkinek lehetnek megmagyarázhatatlan tapasztalatai, bármelyik rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest