- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nem, a fx8320-asom csak bizonyos körülmények között gyorsabb talán, a vga meg egyáltalán nem (a 7950-ben csak 1792 shader proci van, a 280x-ben pedig 2048, tehát azonos freki mellett a 280x jelentősen gyorsabb). emellett más is kihatással lehet az eredményekre (pl szoftver környezet)
-
-
-
válasz
#16729600 #167 üzenetére
hát a húzott 7950 vapor-x-em számítási teljesítmény szintjén kb elérte egy sima (nem húzott, nem ghz edition) 7970 szintjét (3763,2 vs 3788.8 gflops), a 8320 pedig per mag szinten azért nem a legjobb a piacon az intelekhez képest, ergo a dx jobban meg van fogva a magsebesség által, mint mantle alatt (ahol ugye nincs), illetve sok magra is lineárisabban skálázódik a mantle (abból meg nálam 8 teljes értékű van az intelnél egy-egy HT szál nem tudom hány százalékban felel meg egy valós magnak feldolgozók és részegységek tekintetében)
én legalábbis erre tippelek oknak.
De pl thief esetén simán lehet a program felépítése olyan, hogy mondjuk több batch-el dolgozik, ami jobban fekszik a mantle-nek mint a dx-nek. Tehát program és program között is nagy különbségek lehetnek, pusztán a felépítésből és a programozástechnikából adódóan.
-
-
-
-
-
Tehát eddig az eddigi api-val nem lehetett (vagy nem igazán) kihasználni a swizzle copy-t és az esram-ot, és ezen segít majd dx12 a one-nak? Ez mekkora teljesítmény növekedést hozhat?
Igazából nem is a pc oldali vetülete érdekelne a dx12-nek (persze az is), hanem hogy mit profitál belőle a one, ha már annyira emlegetik, hogy na majd ha kijön rá a dx12 az is meg fog táltosodni...
-
Abu: Azt írják több helyen, hogy a dx12 növelni fogja az xbox one teljesítményét is. Ezt ki tudnád fejteni, hogyan? Én úgy tudtam hogy a one-on, mint ahogy a ps4-en is, nagyon alacsony szintű api van a hardver elérésre, majdhogynem közvetlen (sőt ha jól tudom támogatja is a közvetlen elérést). Na most a dx12 a leírtak alapján egy fokkal magasabb szintű absztrakciót nyújt, tehát kevésbé közvetlen hardverelérést. Hogy lesz akkor gyorsabb és jobban kihasznált az xbox one, hogy innentől fogva már bírni fogják az 1080-at? nekem kissé ez ellentmondás, de biztos valahol rossz információm van a témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest