Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Én sem eszeveszetten szoktam (a Borát) vezetni, de érdekes, nem csak tőled hallottam, hogy a Borák ennyit fogyasztanak. Nekem szerencsére nem.
Tény, elég sok bajuk van; nem egy sikeres kontstrukció, de azért szerethető, én pl. hibái ellenére szeretem (amit egy régiebbi postban is említett a kolléga, az én Borámnak eddig csak egyetlen hibája volt, az is kétszer: trafócsere. Szerencse, hogy van autószerelő ismerősöm, így ~25kból megvolt összesen a javítás munkdadíjjal együtt. (Márkaszervízben minimum 2-3 szoros szorzó...)) -
Daneey
tag
Az 1.6-os borába Pesten simán beleszaladt 14 liter, de volt olyan kollégám, akinek több. Pedig én nem tapostam ki a szemét.
Nem tudom te hogy mentél vele, de én sportos, dinamikus stílusban vezetve sem fogyasztott 11 liternél többet, ami egy - tekintve ezt a "régi" motorkonstrukciót - szerintem átlagos városi fogyasztás.Autópályán meg ugye a városi fogyasztás 60-80%-át fogyasztja.
-
Dare2Live
félisten
beidegződés.
Volt egy 15+év amikor a japó autók minőségileg a legjobbak voltak. Nem rosszabbak azóta se csak a konkurencia (úgy ahogy korábban ők) minőségben felnött. Persze nem mind... ld FRanciák minőségbiztosítását..... de hol van már a Fix It Again Tony korszak.... lassan már egy FIAT is ha viszed kötelezőre 5-10évig jellemzően 0 hibával müködik. (bele is tudsz alkudni az árba 10perc alatt 5év garit...)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tomi84
aktív tag
azért egy bora egészen más méret, mint egy golf. Motor az valszeg ugyanaz az 1.6SR lehet, elég régóta gyártják. Hogy váltó ugyanaz volt-e, az már soha sem fog kiderülni. Én továbbra is tartom magam a véleményemhez: egy 530-as BMW-ből átülve a golf kifejezetten nem ment rosszul, sőt.
-
Tomi84
aktív tag
maradjunk már meg a kultúrált beszélgetéseknél... számomra az ilyen flegma és rosszindulatú postok nem tartoznak bele.
Igen, szerintem a golf váltója nagyon jó volt. Mondhatni az egyik legjobb amit valaha próbáltam, pedig sok autó megfordult a kezeim alatt. Pontos, szépen járt, 170e km során egyszer se kellett hozányúlni, se váltóhoz, de kuplunghoz. Személyes tapasztalat, hogy jó. te mit tudsz felhozni ellene?
1.6-os motor gyors? had idézzek: az 1.6-os benzines moci mind a 100 lóereje kifejezetten jól ment. Te melyik szóban véled fölfedezni a gyors szó szinonímáját? asszem ugorjunk..."2.5-ös motor miatt fogyaszt sokat és nem a tömege miatt". Megint idéznék. Van benne egy 2500ccm V6-os benzinmotor, ami mellé társul egy 1500kg saját tömeg. Emelett még a vezetési stíluson is múlik persze a fogyasztás, de az már egyéni.
A személyeskedést meg kérném mellőzni. Értelemszerűen örülök a kocsinak.
-
<Adamsky>
nagyúr
[OFF]TÜV 2008
Azért ne menjünk túlzásokba! Úgy általában a japán autók megbízhatóbbak, mint a németek, vagy bármi más nemzet autói. Ez a vélemény hosszú évek alatt alakult így a fejekben. Van természetesen mindkét oldalon ellenpélda jócskán (és itt most nem az egyedi esetekre gondolok, hanem a köztudottan hibásan sikerült modellekre).
Visszahívások? Egyértelműen szerintem ez alapján sem lehet ítéletet mondani. Ha túl sok van belőle, természetesen gyanús, de kérdem én, hogy ki az elégedettebb tulaj? Az aki mondjuk már túl van egy visszahíváson, de egyébként (talán pont ezért) tökéletesen működik a kocsija, vagy az, aki egy közismert típushibával szív csak azért mert a gyár nem hajlandó beismerni a felelőségét?[/OFF]A témához szólva: Nem ismerem a Magentis-t, de azt látom, és tapasztalom (KIA Cee'd -em van 22e megtett km-el), hogy a KIA és a Hyundai "hétmérföldes lépésekbe" kezdik behozni a nyugati konkurenciát. És akkor ott vannak még a kínaiak, akik lassan nemcsak olcsó és jó, de hamarosan -- ha megkaparintják a Volvo-t -- biztonságos autót is fognak építeni.
Egy szó, mint száz. Szvsz. aki autót vesz, akkor jár el körültekintően, ha tájékozódik márka és típus (!) szerint, nem pedig 5-10 éves tapasztalat meg beidegződés alapján akar dönteni. -
-
veterán
-
veterán
Pontosan így van. Tökéletesen megfelelt arra, h lecseréljék az emberek a leharcolt autóikat.
Ezért téves az a feltételezés is, h suzuki sz×r, abban csak meghalni lehet.
A régi Swiftre igaz, de az újak töréstesztje 4 csillagos.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest