Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
10 tab mondjuk nálam droidon se volt , de lehet van ilyen.engem sokkal jobban idegesít az hogy a lapok kilépéssel nem záródnak be,illetve ha oldal váltó nezetbe vagyok nem tudom mi alapján sorolja,plusz néha az előző oldal képet mutatja is,az meg épp bezárom. Bárcsak lenne egy chrome, és talán nem "szeretném " ennyire a rendszert
Google motort se szereti a rendszer amúgy. Ebay bug külön vicces .
Módosítok, inkább úgy fogalmazok hogyha legálabb ez rendesen működne a sok idegesítő dolog közül,akkor jobban el tudnám viselni a rendszert. Igy lehet nem naponta,hamem csak heti egyszer vágnám falhoz. -
batai15
félisten
Edge? Még rosszabb mint 8.1 féle explorer.
Tabok közt váltás, bezárás siralmas, illetve folyamat újra tölti az oldalakat ha pl másik tabot váltok. Háttérbe nálam sokszor nem töltött be oldalt, ill olyan is van hogy sokszor csak a 4-5 utáni reload után jelenik meg az oldal. Néha egyéb bugok is fellépnek,de azokat még elviselem. Mindezt egy lumia 640en ,amire decemberbe ment fel a w10. Lehet másnak jó,de én ezeket tapasztalom.
Igaz nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest