- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Feddő szavaid megértettem, és itt, a nagy nyilvánosság előtt kérek bocsánatot azért, mert hozzátok nem illő szót használtam.
Mint már mondtam, hangulat adta a számba, sajnos rosszul sült el.Hogy egyértelmű legyen, nekem semmi bajom veletek, sőt, méltányolom mindazt, amit tesztek a gyerekekért. De tényleg.
A meghívást szívből köszönöm, de több okból sem megyek.
1., Közlekedés. Tuti vagytok olyan jó szívűek, hogy értem jönne valaki, és haza is hozna, de tiszta blamázs, hogy rátok hagyatkozzam.
2., Karácsony tájékán semmire sincs időm. Betölti minden napomat a család.
3., Nem kívánom magam annak az érzésnek kitenni, amit írásomból kiolvashattál.Fene se tudja, talán már kérges is a lelkem. Egy év alatt három halottam volt. Januárban lesz egy éve, hogy az utolsó elment. Kemény dolog az ilyesmit átélni. Nem roggyantam meg, de akarva, akaratlanul érzéketlenebbé váltam. Muszáj volt, másképp megőrültem volna. Félő, hogy képtelen lennék tiszta szívvel fogadni a gyerekek közeledését.
Remélem, hogy nem vívtam ki ellenszenved, ha nem is úgy értelmezted hozzászólásom, amilyen szándékkal írtam.
-
Vakegérke
félisten
Bizonyos mértékig használom a szlenget. Szótáramban a "fazon" egyáltalán nem negatív jelző. Ember, manus, fószer, pali, szóval általános jellegű.
Pusztán azért használtam a szót, mert sokak számára egyáltalán nem szimpatikus ez a benzingőzös társaság. Tekinthetjük "hangulatkeltő" szónak. Remélem, így már nem bántó."Kár, hogy évente egyszer"
Ha nem sikerült kihámoznom az írás(ok)ból, hogy sürübb a látogatás, az csakis az én hibám. Mentségemre szóljon, hogy szemellenzőm volt a kiskölykök iránti érzelmem.Korántsem hiszem, hogy bántó lett volna hozzászólásom. Ha mégis úgy vélnéd, akkor kattins erre, és talán megváltozik a véleményed.
"Te sem bántál soha, én sem sértettelek..."
-
Vakegérke
félisten
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ne sajnáld, (talán) Neked jobb.
Ha átérezzük az írás lényegét, csóró kiskölykök kapnak maradandó élményt olyan fazonoktól, akiket sokan megvetnek.
Kár, hogy évente egyszer.Pár mondatot, mondatrészt hadd idézzek.
"Ha valakit gyermekkorában kiszakítanak a családjából, s egy intézetbe adják..."
"Ezeknek a gyermekeknek a szó, amit nekik szánnak olyan, mint szomjazónak a hűs víz."
"Emberi érzésekre vágytak, törődésre, ölelésre, amit sosem kaptak meg."
"Keresik a pillantásod, ragaszkodnak, szeretnének tartozni hozzád, úgy szívják magukba a mosolyod, mint akik életet nyernek."Én az ilyesmire érzékeny vagyok. Meghatódtam, nem szégyenlem.
-
Vakegérke
félisten
Erős lélek kell ahhoz, hogy ezt az írást meghatottság nélkül lehessen elolvasni. Rá kellett jönnöm, hogy az én lelkem gyönge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest