Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
Jó pár évvel ezelőtt rám is rámjött a halálon való folyamatos gondolkozás. Oka egyszerű: nem tudtam hova tenni a világ dolgaihoz képest. Hasonló gondolataim voltak nekem is. Minek jövök a világra, ha x év múlva eltávozom? Minek csináljak bármit is, úgyis meghalok? stb. Kb 1-1,5 évig rendszeresen álmodtam a halálról egy mindig ugyanazt a vizuális látvány hózó álomképben. A földet láttam, elöszőr közelebről, rajta egy tipikus temetővel és folyamatosan távolódtam, a föld egyre kisebb lett, de a temetőt mindig láttam. Szörnyű érzés volt minden alkalommal, szarul ébredtem, egyszerűen nem tudtam elképzelni, mi lesz velem ha elföldelnek. Hová kerülök? Ott leszek a sírban? És meddig? Mi lesz ott? Csupa olyan kérdés, amire ma se tudok válaszolni. De elmúlt az álom, (de az biztos hogy örökre emlékezni fogok erre a képre, és a kérdésekre meg arra az állapotra, amit közben megéltem) és már nem foglalkoztat ilyen szinten a dolog. Az élet egy ajándék! Amit meg kell hálálni és eszerint kell élni, cselekedni, megélni a pillanatokat!
Én is úgy látom (ahogy már páran irták előttem), hogyha elérem az időskort, akkor már nem fog ekkora "fejfájást" okozni a dolog. Egy természetes dolog lesz (most is az azért, de egyelőre nem kívánom), ha a magammal szemben támasztott elvárásoknak eleget tudok tenni az életemben, akkor elégedett leszek, elmehetek már. Ehhez nem az kell hogy híres legyek és maradandót alkossak, hanem hogy saját magammal elégedett legyek, az életmódommal, az emberekkel való hozzáállásommal.
Jelenleg inkább enegem is az rémiszt meg, hogy emberek milyen könnyedséggel képesek élete(ke)t kioltani. A hatalomért, a pénzért, akár már 1000 forintért is. És úgy mégrémisztőbb, hogy tudom, milyen könnyen elvehetek pusztán figyelmetlenséggel én egy másik életet, egy egész családot tehetek tönkre. Erre akkor ébredtem rá, mikor kb 6 éve totálkárra törtem a kocsinkat, az első szerelmem ült melettem, és nem elég hogy az ő életét elvehettem volna, de még a járdán közlekedőkét is, ha épp van ott valaki, mert ott fejeztem be az ütközést. Szörnyű volt belegondolni, ma is szörnyű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest