- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Mondjuk én erre a HTML+CSS+JS alapú fejlődési vonalra kb azt szoktam mondani, hogy "szarból várat?". De persze ha sokat csűrik-csavarják, egyszer soká talán valami rendes is kijöhet belőle, mert ez jelenleg egy erőltetett, heroikus erőbefektetéssel (Google toolkit, jQuery, stb, stb) valamennyire használhatóvá tett kényszermegoldás. Én pl. egy komoly kliens oldali VM-et hiányolok (nehogy már a JavaScript töltse be ezt a szerepet...
), de lehet hogy ezt a rést pl. később pont hogy az általad "lehúzott" Java VM-el fogják befoltozni. Meg hát a CSS-t is kicsit komolyabbra kéne venni pozicionálás és méretezés területén, de hát már a mostaniak megvalósításával is állandóan adósak egyes böngészők készítői.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mazda topik
- Ingatlanos topic!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest