Új hozzászólás Aktív témák

• kaylac1990

csendes tag

Eddigi tapasztalatok:

Az S5 Lollipoppot már egy hete használom. A lengyel verziót nyilván. Azt kell, hogy mondjam, hogy rettenetesen gyenge szoftver lett. Rengeteg hibába futottam bele.

1. Valami dsmlawmo nevű app rendszeresen összeomlik, amiről fogalmam sincs, hogy mire jó
    2. Facebook nem működik, de a messenger megy külön telepítve.
    3. Van, hogy felmelegszik a telefon és dunsztom nincs mitől.
    4. S health alkalmazás rendszeresen befagy.
    5. A telefon hátulján lévő piros lámpa a pulzusmérőnél, bekapcsolt képernyő mellett világít, ha hozzáérek. Ha mérek egy pulzust ez a hiba eltűnik 10 perc erejéig, de utána újra ezt csinálja.
    6. Sokkal jobban merül az akku. 1,5 gyorsabban
    7. Nincs zárolt képernyőn zenelejátszós vezérlés. Én powerampot használok és eltűnt ez a funkció. Az albumkép a háttér, de nincsenek vezérlő gombok.
    8. Nincs néma üzemmód, csak rezgés. XD

Egyébként rengeteg újítás van benne. Az intelligens értesítések, a fejlettebb google alkalmazások, felturbózott google asszisztens, megbízható Bluetooth eszközök lehetősége, gyorsaság(bugok ellenére érezhető).

Abszolút élmény kipróbálni, de én úgy gondolom, hogy ezen hibák fele is sok lenne. Főleg azt nem értem, hogy szoftverfejlesztőként ilyen hibákat miért nem vettek észre???? :Y :Y :W :( :( :( A jelző led hibát azért nem írtam, mert nem általános, ritka + minden lollipop produkálja. :W
    Szerintem stabil magyar verzió, jó ha júniusra lesz majd... :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés