Hirdetés
-
LOGOUT.hu
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz kisbalazs83 #999 üzenetére
Innen mindent fel lehet rá telepíteni.
[link]Ne riasz el senkit nem meghalt,hanem lefagyott, Téglásítani nem lehet a routert a cpu tuningal,meg amúgy sem.
Nálam 1200,800 és stabil.[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz PainKiller13 #998 üzenetére
Pár hónapig volt Digi1000-res csomagom, de nem érte meg, mert napközben "csak" 600-700Mbps volt.
Azért ott már 100% volt a load:
Kíváncsi lennék így a proci terhelésre, de csak azért nem kérem újrastatic unsigned int cpu_clock_table= {600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600};
static unsigned int ddr_clock_table= {333, 389, 400, 533, 666, 775, 800};Elméletileg CPU1600,MEM800Mhz-ig lehetne húzni, de azt csak elméletileg, mert 1400-nál már volt akinél meghalt.
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
PainKiller13
őstag
válasz kisbalazs83 #996 üzenetére
Nekem a 11 Mbithez nem kell húzott proci, a torrentet is bőven kiszolgálja a tomatoval, ígyis alig jár néhány %-on a proci
[ Szerkesztve ]
-
Mucsi14
tag
-
Kuter
senior tag
És elkészült a firmware RT-N18U_3.0.0.4_376.49_HGG-FINAL
Tökéletesen működik, Mindent felcsatol. "fat,fat32,ntfs,ext2,ext3,ext4,"
Wifi power 30% ra állitva adja a gyári teljesítmányt, 18db, 100% 27 db
14 csatorna egyéb extrák.
Még mindig nem puplikus,de akinek kell elkűldöm privátban az elérést.
Telepítés, szokásos módon a router gyári felületéről,előtte egy gyári vissza állítás. hogy tuti alap legyen az nvram.Üdv Kuter
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz dubplate89 #988 üzenetére
Legutolsó, 124.
Hogy a RT nem eszi az elég furcsa. Nemrég még RT-N16-om volt, azon nincs CFE, csak a RT-vel lehetett operálni első alkalommal (amikor először tettél fel nem gyári fw, a későbbi alkalmakkor már lehetett használni a Tomato beépített update tool-ját).[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Kuter
senior tag
RT-N18U_3.0.0.4_376.49_HGG-V6.trx
Írtam a srácnak hogy kiadhatom-e a firmwarét.Még nem válaszolt.
Fat,Fat32 ,ext2,ext3,ext4 már megy,de az ntfs az nem.
-
mobilizmo
addikt
válasz dubplate89 #986 üzenetére
Ezt nézted már? Én ez alapján (CFE változat) raktam fel. Igaz nekem sem ment elsőre. Arra figyelj, hogy ha felment (CFE: Upload completed), az a "few moments" azért elég sok idő, 4-5 perc is lehet.
-
dubplate89
csendes tag
Sziasztok! Keresnék valakit, akinek van egy kis szabadideje, és egy müködö rtn-18u-ja tomatoval! Sokféle módszerrel probálkoztam, de nem akar felmászni rá a firmware.. Privátban elértek, ide pedig majd a végeredményt posztolnám, hogy mégis pontosan hogyan sikerült felrakni (már ha sikerül).
-
net91
senior tag
Mind a két USB csatlakozójára lehet HDD-t tenni?
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Kuter
senior tag
-
lehella
senior tag
Honnan tudom meg, hogy zárt-e a kernel? A system statusnál ha megnő az órajel, akkor ezek szerint sikerült, és nem zárt a kernel? Tomatoban a hőmérsékletet hol tudom ellenőrizni? Milyen eredményre lehet számítani ekkora eredményű növeléstől(1000/1200Mhz), csökken a load, nő a másolási sebesség?
[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Kuter
senior tag
válasz kisbalazs83 #975 üzenetére
2-3 C fokkal melegebb a proci
-
Kuter
senior tag
válasz kisbalazs83 #973 üzenetére
Akkor még mindig nem puplikus.Nekem azért van meg mert tesztelő vagyok,
A készítő azt mondta hogy már puplikus lesz. Rákérdezek.[ Szerkesztve ]
-
kisbalazs83
aktív tag
Igen, ezen az oldalon jártam és regisztráltam is, de "=> *FIRMWARES NOT AVAILABLE ANYMORE - README* <=" Nem tudom letölteni sehonnan...
Megtennéd, hogy feltöltöd egy jelszavas rar-ba ide: http://osztott.com/
Vagy ha te azon az oldalon találsz letöltő linket és belinkeled ide azt is megköszönöm[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz kisbalazs83 #971 üzenetére
http://forums.smallnetbuilder.com/showthread.php?t=21489
-
kisbalazs83
aktív tag
Mit találok meg fentebb? Azt írtad: "A router gyári oldaláról feltölthető a firmware!!!"
(#965) Kuter
A merlin FV-t honnan töltötted le ami most fent van, amiről a képeket is linkelted?[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz kisbalazs83 #969 üzenetére
Nem kell letölteni ,puttyban kel beírni."fentebb megtalálod hogy mi az vagy keres rá a neten"
-
seven7
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy Tomato-n belül lehet-e overclock-olni a CPU-t?
Na meg a fontosabb, próbálta már valaki hosszabb távon?Valami ilyesmit találtam:
nvram set clkfreq=xxx
nvram commit
reboot[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Powered by Asuswrt-Merlin/CUSTOM/hhgomes.
A firmware tökéletesen teszi a dolgát fagyás nélkül "cpu 1200 mhz overlock"
Egy baj van csak vele moutolni csak az ext2,ext3,ext4 formátumot hajlandó ,de cserébe ezért kapunk egy
30-34 mb/s sebbeséget a hálózaton.
Wifi alapból 27db (gyári 18) wifi power szabályozás működik. 100%=27db
Wifi csatorna 1-14-ig
Egyéb extrák.A router gyári oldaláról feltölthető a firmware!!!
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy több admin user is be tudjon jelentkezni egyidőben a routerre? Baromi idegesítő ha beragad egy session az egyik böngészőben és nem enged be a router. Nameg nekem nem szokásom loguot gombot nyomkodni, tudom hogy van timeout ami után automatikusan kidob, de a mai nap folyamán ez elég sok fejfájást okozott nekem.
-
spiky03
veterán
válasz mobilizmo #959 üzenetére
Értem.
Nekem is a torrent a NAS-on megy majd, csak ahhoz kell ugye a no-ip.org-os cím, de ha ez van benne alapból akkor nekem elég.
A lényeg, hogy stbil legyen és hozza asebességet, amit qa DIGI ad, jelenleg 100/50-es ugye a netem.Más igényem nincs a routerrel kapcsolatban
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
dubplate89
csendes tag
válasz dubplate89 #961 üzenetére
Leginkább attól félek, hogy virust kap valakitől az 1TB adattárolóm, az elég védelem, hogy nem lehet rá irni és igazából olvasni sem? Vagy ezt kijátszhatja egy program..
-
dubplate89
csendes tag
Sziasztok!
Beállitási problémában szeretnék egy kis segitséget kérni!
Rácsatlakoztattam a routerre egy 1TB-os vinyót, és egy pendrive-ot (pendrive 2.0-ra, vinyó 3.0-ra)
Szeretném a pendrive-ot megosztani FTP szervernek, viszont a vinyót csak az itthoni belső hálózatra, szóval ne is látszódjon semmi belőle, ha valaki csatlakozik a WAN-omhoz.. Ez megoldható?
Jelenlegi megoldásom szerint, ha valaki csatlakozik az FTP-mhez, akkor látja mindkettőt, de a vinyón csak olvasni tudja a mappákat, illetve a törzsmappákba már nem mehet bele. Ezt szeretném teljesen megszüntetni, hogy ne is lássák, csak a pendrive-ot.
Előre is köszönök bármi nemü segitséget!
-
mobilizmo
addikt
Leginkább apró okok vezethetnek a FW cseréhez. Megszokás például, korábbi routereimen is Tomato-t használtam. Emiatt azonban nem cserélnék. Azonban az a helyzet, hogy még Telekomos lévén egy HGW mögött után van elhelyezve és ahhoz, hogy távolról elérjem a hálózatomat, be lehet állítani egy External IP Checkernek nevezett opciót. A gyáriban ilyen lehetőség nincs és mivel a HGW-ben a már fizetős DynDNS érhető csak el, nem volt más lehetőségem a távoli elérést biztosító DDNS szolgáltatás beállítására. Én NAS-ról torrentezek a gyári kliens képességeit nem ismerem, de mintha azt hallottam volna hogy a seedeléssel vannak még gondjai. Tomato-ban van egyébként "beépített" transmission kliens vagy ha valakinek nem tetszik (ezt sem használtam soha), optware vagy entware csomag telepíthető Tomato-ra, arra meg rtorrent, amit én sokkal jobban szerettem mint a transmission-t, sokkal megbízhatóbb is, de sajnos a NAS-mon már nincs ilyen lehetőség.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Nem sikerül ez a DDNS beállítás nekem, lehet én vagyok a béna, először ment, de amikor vált ip-ét a digi, utána nem jó már, asus.com DDNS-ét használom, mit csinálok rosszuk, illetve tudtok mondani jobb, biztosabb ingyenes megoldást?
Köszi
-
spiky03
veterán
válasz mobilizmo #955 üzenetére
Köszi ezt is.
Akkor nyugodt szívvel fogom ezt kérni.
Remélem a beüzemelése tényleg 30 mp lesz mint ahogy írták.
Jah még egy kérdés:
Miért kellene cserélni a gyári fw-t? Az nem jó? Vagy azoknak kell inkább akik ezen torrenteznek külső winyóval?[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz mobilizmo #953 üzenetére
Köszi az infókat.
Akkor szerintem szülinapomra kérek egy ilyet.
Remélem még lehet majd kapni márciusban is.
Mert az ED-nél ma szüntették be.Jah amúgy DIGI netem van 100/50-es. Azt akkor kiadná fullon ugye?
Most lefelé 7-8 megával jön a cucc, ha jön felfelé az meg 5 mega.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
mobilizmo
addikt
Szerintem jó választás.
NO-IP van rajta, de ha gyári fw-t hagyod rajta, akkor használhatod az asus saját ingyenesét is, amit nem kell havonta validálni. Azt mondjuk soha nem értettem, minek 500-600 torrent, de ha NAS-on van hozzá a kliens, akkor az nem a routert terheli, bár a rengeteg szállal nyilván kell foglalkoznia. De szerintem az megy. Legalábbis ~100 torrentnél, FHD lejátszásnál meg sem döccen a média lejátszó (mondjuk már N16-nál sem volt ezzel probléma).Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
félisten
válasz Intruder2k5 #949 üzenetére
Igen, köszönöm mindenkinek, de sem ESET, sem cache-probléma. Annyira nem is zavarna, mert csak elvétve fordul elő ez a félig betöltés, van azonban valami más, ami miatt kísérletileg visszatettem az előző FW-t.
Jelesül a Gigaset IP-telefon és a Denon AVR lett instabil vele, most majd jól meglátom, hogy a régebbi FW mit csinál.Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen routerrel rendelkezem: TP-LINK WR842ND
De már nagyon unom, hogy hetente eldobja a netet és csak az áramtalanítás hozz vissza.
Így arra gondoltam, hogy egy ilyenre cserélném le, mert jókat olvastam róla.
Amire használnám az egy laptop és két telefon wi-fin, LAN-on pedig tv, NAS és BD lejátszót szolgálna ki.
SMB és NFS-en keresztül film nézése a NAS-ról és a NAS-ra töltés non-stop 500-600 torrent.Megérné a cserét?
Vagy inkább a TP-nek vegyem a 1043-as változatát, mert az igaz olcsóbb, mint ez, de nem akarok vele megint szívni, mint a 842-vel.
Még egy kérdés? Ebben a routerben van DDNS no-ip.com-os lehetőség? Mert jelenleg az van beállítva, hogy telóról is elérjem a NAS TM-jét.
Köszönöm
-
bRezo1
csendes tag
válasz Intruder2k5 #915 üzenetére
Problem solved!
A Jumbo Frame nem volt engedélyezve. Ezt engedélyeztem és megjavult!
MSI GT70 0ND
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #940 üzenetére
Tényleg csak a cachet kellett üríteni, mostmár olyan amilyennek megvan írva a nagykönyvben Nagyon sztár, minden elismerésem
-
kk831228
addikt
Próbálta már valaki az új gyári firm-et?? Most jelzi hogy új frissítés van...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #939 üzenetére
És a régi felület jön be? Böngésző cache ürítés?
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #935 üzenetére
Azt nem bántottam, internalon van.
Ezt adja ki a df -h parancs.
-
benjoe1
aktív tag
Valaki írja már le a beállításokat, hogy működjön androidon mobilinternetet a Remote Transmission (vagy Transdroid).
Akárhogy próbálom, nem megy.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
pH érték
aktív tag
Na most sikerült elérnem azt, hogy bár a routeren van net, a kliens gépekről nincs.
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #933 üzenetére
Az legyen internal! De ez az alapbeállítás is...
PuTTY-ban mit válaszol a df -h parancs?
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #931 üzenetére
Köszi, megcsináltam ami levan írva, mégsem a te verziód jön be, ezek után a tranmissionnél a binary path-t nem kell átállítani?
-
pH érték
aktív tag
válasz Intruder2k5 #931 üzenetére
Szerintem hasonló problémával küszködök én is.
Nagy nehezen elindítottam a Transmission-t utána beállítottam mnt/Download mappát, hogy oda töltsön.
Azt gyanítom, hogy a router saját lemezére írt mintsem a sajátomra mert kiírta, hogy elfogyott a hely!
Illetve azt hittem, hogy az egyszer már letöltötteket nem fogja újra leszedni.
Ezzel a JFFS-el tudom böngészni a router mappáit?
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #930 üzenetére
Formázd meg, és csatold a JFFS-t!
Administration -> JFFS
Amikor az állapota "Loaded", akkor jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #928 üzenetére
Próbálom feltenni amit linkeltél Transmission felületet, már ott elakadok, hogy puttyban csatlakozom a routerre, SSH-ban, be is lép, viszont mikor beírom az mkdires parancsot azt írja, hogy read-only filesystem.
-
pH érték
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz pH érték #927 üzenetére
http://itcafe.hu/tema/re_600_mbps-os_tempot_iger_2_4_ghz-en_az_asus_rt/hsz_906-906.html
"Ha nem indulna el utána a router, ne pánikolj, akkor törölj NVRAM-ot a WPS/EZSETUP gombbal úgy, hogy az áramtalanított routeren lenyomod azt, nyomva tartod, úgy kapcsolod be a routert, majd ezután is tartod még vagy 10-15mp-ig, és elengeded! Ezután tuti menni fog!"
-
pH érték
aktív tag
válasz Intruder2k5 #926 üzenetére
Feltettem a belinkelt firmware-t, de a lan led nem hajlandó kigyulladni. Se auto se fix ip-vel nem tudok csatlakozni a routerre.
-
MODERÁTOR
-
pH érték
aktív tag
válasz Intruder2k5 #906 üzenetére
Úgy látom, hogy a gyári menünél is van lehetőség a firmware frissítésére illetve másik feltelepítésére.
Ennek ellenére végig kell csinálni az általad leírt pontokat?
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #923 üzenetére
Írd be Windows parancssorba ezt...
net use z: \\192.168.1.1\Letoltes
Név megváltoztatása: Basic -> Identification oldalon lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Beállítottam a Samba File sharing-et a következő képpen.
Mentettem, csináltam restartot is, de én a windowsból semmit nem látok, csak a többi gépet.
Sikerült, bár nem tudom mitől javult meg, az UNKNOWN nevet, hogy tudom megváltoztatni, hogy ne ezt mutassa windowsban?
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Köszönöm, kipróbálom.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #919 üzenetére
Köszi, megvan miért írta a connection failed-et, NTFS-ben volt a pendrive, elméletileg támogatja, viszont nem tudott rá írni valamiért, átformáztam extfs-be, most tökéletesen megy.
Megpróbálkozom felrakni azt amit linkeltél, azzal azért sokkal barátibb a külseje.
-
Saua
tag
Esetleg megpróbálhatod az MX Playert, de a felirat váltogatást nem próbáltam, mindíg csak egy feliratot töltök be a filmhez. Innen tölthető a full változat:
[MX Player] -
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #918 üzenetére
Fentebb leírtam, hogy miként add meg a letöltési mappát!
A Total Commander-ben való eléréshez előbb meg kell osztanod a kívánt mappát, az USB and NAS -> File Sharing oldalon!
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #917 üzenetére
Visszaraktam a /mnt-re, így nem írja a hibát, és működik is a letöltés, úgy hogy mikor betallózom a torrentet akkor alul beírom, hogy a /mnt/transcendre töltsön.
Viszont total commanderből még mindig nem tudom elérni, ezt nem lehet valahogy orvosolni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #916 üzenetére
Hmm...? Ilyenről nem tudok! Bár én nem használok Transmission-t, csak rtorrent-et, de már többször próbáltam, és a webes admin felületen lévő, és általam szükségesnek vélt dolgokat beállítva, semmi mást nem kellett csinálni, simán működött a Transmission!
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #913 üzenetére
Köszi, mostmár elindul, viszont egyből kijön egy hibaüzenet, hogy connection failed, rámegyek, hogy dismiss, de ha megakarok nyitni egy torrentet ugyanez jön ki egyből, gondolom a torrentnél is megkell adni valami kapcsolatot, hogy a wan-t használja.
-
MODERÁTOR
Ha van újabb fw a gyártó honlapján, akkor frissítsd azt! Ezután reset, majd manuálisan állítsd be ami szükséges, és próbáld újra! Ha nem segít, vidd vissza garanciába! Ha ott is reprodukálható, ki fogják cserélni, ha nem, akkor a Te eszközeidben van a hiba!
Egyebet nem tudok javasolni, ha nem cserélsz fw-t rajta...
-
bRezo1
csendes tag
válasz Intruder2k5 #911 üzenetére
visszajelző led nincs a Modemen. Az ASUS saját UTP kábelével van összekötve a 2 eszköz, ezzel teszteltem én is
MSI GT70 0ND
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #912 üzenetére
Nem, ebben a kliens a firmware része, a flashben van tárolva fixen! Minden bizonnyal azért nem indul el, mert nem jó a beállított tárhely! Az USB and NAS -> USB Support oldalon alul láthatod, hogy hova van csatolva a pendrive! Ez jó eséllyel /tmp/mnt/valami mappa lesz... Ezt a mappát add meg a Transmission beállításoknál, az USB and NAS -> BitTorrent Client oldalon, a Download directory mezőbe!
Esetleg ha érdekel egy kis extra hozzá...
http://asusrouterforum.besaba.com/index.php?topic=134.msg814#msg814[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #909 üzenetére
Alapjába véve csak néhány torrent fog futni rajta, nem ezen tervezek BD filmeket töltögetni, a pendrive gyors, és csak pici fájlok lesznek seedelve, egy 10Mbites adslel, amit lekorlátoztam az 512kbites feltöltést 25KB/sec-re, ezt szerintem elbírja, letöltögetni ritkán fogok vele.
Az a problémám, hogy enabledeltem a torrent klienst, mégsem lehet elérni, 192.168.1.1:9091-en kéne, írja is a router, hogy ott tudom, mégis azt írja a böngésző, hogy nem elérhető, a gyári rom telepítette a klienst a pendrivera, lehet ennél is ilyesmit kellene? (nem találok ilyet)Emellett total commanderből a hálózatnál idáig láttam a routert, bele is tudtam menni a pendrive tartalmába, most egyáltalán nem látni.Rájöttem, átírtam a letöltési könyvtárt /mnt helyett /mnt/Transcend-re, így nem indult a transmission, visszaírtam, úgy igen, attól félek, hogy ha elkezdek letölteni valamit akkor nem a pendrivera rakja, jogosan félek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bRezo1
csendes tag
Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy az mitől van/lehet, hogy simán a modemet rákötve a gépre, jön az interet 120-150mbit-el, de ha bekötöm a routert, akkor kábelen is meg wifin is 80-90mbit a sebesség?
Valami beállítás probléma? Gyári fw van rajta, nem akarom cserélni tomato-ra.Előre is köszönöm a választ!
MSI GT70 0ND
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #908 üzenetére
Mondjuk a pendrive nem a legalkalmasabb hardver a torrentezésre, mert nem sok szálú, egyidejű írás olvasásra van tervezve! Persze működhet, de előfordul, hogy rohadt lassú lesz miatta!
-
PainKiller13
őstag
Fent is van rajta, már a webes felület is jóval gyorsabb, azonnal reagál mindenre, az alap dolgokat beállítottam a többit nem bántom inkább. Illetve most fogom a pendriveot rádugni, meg a torrentet kipróbálni
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #906 üzenetére
Ezer köszönet!
Neki is látok, jelentkezem, ha megvagyok, vagy ha elakadnék
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #905 üzenetére
Így van, ez kell neked!
tomato-RT-N18U-ARM--124-AIO-64K.trxTelepítési útmutatót itt találsz, 1, 2, 3/2, 4-es pontok sorrendben!
http://asusrouterforum.besaba.com/index.php?topic=21.msg21#msg21Ha nem indulna el utána a router, ne pánikolj, akkor törölj NVRAM-ot a WPS/EZSETUP gombbal úgy, hogy az áramtalanított routeren lenyomod azt, nyomva tartod, úgy kapcsolod be a routert, majd ezután is tartod még vagy 10-15mp-ig, és elengeded! Ezután tuti menni fog!
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #904 üzenetére
Akkor kérnék, egy kis segítséget.
Gondolom innen a K26ARM mappából a legfrissebbet töltsem le (ami jelen esetben az 124) Illetve itt is van két verzió, AIO ez gondolom all in one, a VPN meg gőzöm sincs, de valószínűleg az AIO kell nekem.
Telepítési útmutatót itt nem találok sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #903 üzenetére
ASUS routert meglehetősen nehéz brickelni, mivel a recovery mód sikertelen flashelés után is elérhető, így tetszőleges számban próbálkozhatsz újra!
-
pH érték
aktív tag
válasz PainKiller13 #898 üzenetére
Tomato-t nem próbáltad még, hogy azzal hajlandó seedelni?
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok.
Próbálok tomato-t felrakni, de a FW feltöltése a CFE-vel nem megy. NVRam törlés megvolt, amikor azonban a tomato-RT-N18U-ARM--124-AIO-64K.trx-t fel akarom tölteni néhány másodperc után jön a Find asus device lap és marad a gyári fw, újraindítás után legalábbis az eredeti beállító felület jön.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest